Vedete din Romania

# te cunosc de undeva #mihai petre #juriu

De ce a acceptat Mihai Petre sa jurizeze „Te cunosc de undeva!”. A spus acum adevaratul motiv

 

Mihai Petre se numara printre juratii show-ului „Te cunosc de undeva!” in sezonul 19, astfel ca fanii s-au bucurat nespus cand au aflat ca o sa il priveasca pe micile ecrane. El o sa fie extrem de atent la detalii, ocupandu-se de un aspect important al emisiunii.

Mihai Petre a dezvaluit care este motivul pentru care a acceptat sa faca parte din show-ul urmarit de foarte multi oameni. In urma cu doua sezoane, el a jurizat o finala, astfel ca s-a bucurat din plin de experienta. Acesta s-a decis sa revina, stiind ca proiectul are sansa de a distra oamenii.

„Te cunosc de undeva a fost, intr-adevar, o provocare si am acceptat pentru ca mi-a placut, pentru ca am test asta. Am avut sansa sa jurizez o finala de acum doua sezoane, am fost invitat acolo si m-am simtit foarte bine. De obicei, accept proiecte in care ma simt excelent, in care reusesc sa ma distrez, sa nu-mi fie greu, sa nu simt ca merg la munca.

Trebuie sa ma distrez, asta e primul criteriu. Apoi trebuie sa am motivatia intrinseca, tot distractia, pana la urma. Daca vine si cred ca e un show cu potential care sansa asta de a distra oamenii, de a-i face sa se simta bine, ma duc. Te cunosc de undeva are aceasta calitate pentru ca-i vorba despre transformari”, a spus Mihai Petre de la Antena 1 la podcastul Vin de-o poveste cu Radu Tibulca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului