Vedete din Romania

#Survivor romania #mihai traistariu #sunt celebru scoate-ma de aici

De ce a refuzat Mihai Traistariu sa participe la Survivor Romania: "Ma puneau sa ma iau la harta"

 

Mihai Traistariu a refuzat invitatia de a participa la „Survivor Romania”, dupa ce a fost prezent la show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Artistul a explicat si de ce nu a vrut sa mearga in Dominicana.

Desi a fost motivat de bani si de dorinta de a trai aceasta experienta, dupa participarea la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, Mihai a declarat ca nu mai vrea sa participe la astfel de show-uri care implica alergare, experimente si lupte pentru rating. Artistul a mentionat ca nu ii place sa isi faca dusmani doar pentru a obtine rating si ca nu se considera potrivit pentru astfel de provocari.

„M-au sunat de la «America Expres», dar nu m-am dus pentru ca am fost in jungla in 2015, la «Sunt celebru, scoate-ma de aici!» si mi s-a parut atat de greu, mai ales ca si conditie fizica si din punct de vedere psihic, si am zis ca nu. Am fost pentru bani si pentru a trai o data aceasta experienta. M-au chemat si cei de la «Survivor», da. M-as mai duce doar la «Te cunosc de undeva», la show-uri de cantat, nu la din astea cu experimente, cu alergat, cu probe… Sa mananci cine stie ce, sa te certi, pentru ca te roaga producatorii sa te certi. Iti cer acest lucru.

Mie asa imi faceau in jungla, ma luau deoparte si-mi ziceau sa fac asta, sa-i zic nu stiu ce unuia dintre concurenti, ca sa fie atmosfera… Iar eu sunt mai linistit. Ma puneau sa ma iau la harta cu cineva. Nu voiam sa fiu eu cel care provocam pe cineva. M-am ciondanit, dar doar cat am putut. Nu sunt facut pentru astfel de show-uri, nu-mi place sa-mi fac dusmani doar de dragul ratingului”, a declarat Mihai Traistariu pentru cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare