Vedete din Romania

#daniela crudu #caine #medicamente

Daniela Crudu face orice pentru catelusul ei bolnav

Daniela Crudu a cheltuit pana acum peste 40 milioane de lei vechi pentru ingrijirea puiului de Chihuahua de numai doua luni, pe care l-a cumparat recent.

Asistenta emisiunii "Neata cu Razvan si Dani" nu se uita la bani cand e vorba de sanatatea catelusului ei. Bruneta crede ca patrupedul ar fi fost deja bolnav atunci cand l-a cumparat.

"I-am facut antibiotice, perfuzii, saracul nu se mai ridica, nu mai manca nimic. La doua luni, cei de la pet shop i-au facut vaccinurile prea devreme, deparazitari si i-au dat si Frontline, impotriva capuselor, la numai o luna. Daca avea o simpla indigestie , cum am crezut la inceput, nu se ajungea aici", s-a plans Daniela unor prieteni, potrivit Click!

Dupa ce a platit aproape 1.000 de euro pe tratamentul catelusului, Daniela nu a primit insa nici un ban de la pet-shop -ul de unde l-a cumparat. Reprezentantii acestuia sustin ca starea Chihuahua-ului se datoreaza alimentatiei nepotrivite pe care i-a oferit-o Daniela.

Nu are voie topless

Crudu nu se mai poate bronza fara sutien! Aceasta este una din prevederile contractului brunetei cu Antena 1. Daniela va merge pe litoral alaturi de Razvan Simion si Dani Otil pentru a prezenta editiile estivale ale show-ului matinal.

Bruneta este insa obligata prin contract sa poarte costum de baie, oricat de mic ar fi acesta, potrivit emisiunii "It's Show Time" de pe Antena 2.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare