Vedete din Romania

Cristina Rus, atenta cu sanatatea ei

Cantareata Cristina Rus si-a facut, ieri- dimineata, a treia doza a vaccinului impotriva hepatitei B. Usor ingandurata, blonda s-a prezentat la Spitalul Colentina, de unde a plecat jumatate de ora mai tarziu, povesteste Cancan.

Are grija de sanatatea ei

"Am fost sa-mi fac vaccinul impotriva hepatitei B. Mi l-am facut in august, prima data, am repetat vaccinarea dupa doua saptamani, si acum trebuia sa fac din nou, pentru ca mai e o etapa la sase luni. Este bine sa ne vaccinam cu totii, recomand acest lucru tuturor, pentru ca hepatita e o boala foarte pacatoasa.”, a declarat vedeta.

Nu ii place sa fie fotografiata

Si totusi Cristina Rus mai are o “frica”. Ea nu se simte in largul sau atunci cand este inconjurata de fotografi. Motivul invocat de blonda ar fi acela ca, in fata bliturilor, trebuie sa fie tot timpul atenta ca nu cumva sa fie surprinsa in fotografii pe pozitie gresita, povesteste Gardianul. “Nu pot sa dansez asa cum as vrea, pentru ca ma prind fotografii in cine stie ce pozitie. Am vazut, slava Domnului, o gramada de fotografii cu mine in care aratam oribil si jurnalistii tocmai pe alea le aleg, pentru ca, spun ei, “sunt cele mai expressive”. I-as ruga frumos sa stearga pozele alea”, transmite Cristina. Din respect pentru fani, cantareata trebuie sa aiba tot timpul o imagine impecabila si lupta din greu pentru asta.

Imagine pentru o cafea

Mai nou, blonda reprezinta in Romania o cafea americana despre care se spune ca reduce grasimile. “La mine chiar s-au vazut rezultatele si ma bucur ca nu mai trebuie sa ma chinui foarte tare la sala. Ma ajuta cafeaua!”, a adugat cantareata. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare