Vedete din Romania

#nume Cristina Ich #Cristina Ich si-a schimbat numele #cristina ich

Cristina Ich si-a schimbat numele! Ce scrie acum in certificatul ei de nastere

Recunoscuta atat in Romania, unde este influencer de succes, cat si la nivel international, dupa ce a participat la show-ul „Dancing on Ice” din Italia, in 2018, Cristina Ich a luat o decizie radicala in acest an.

 

Potrivit postarilor ei din mediul online, vedeta a decis sa isi schimbe numele de familie, iar acest lucru s-a intamplat pana la urma. Cristina Ich a anuntat in urma cu doar cateva ore ca aproape nimeni nu ii stia numele de familie, astfel ca ea nu mai este acum Cristina Micu in certificatul de nastere, ci a devenit Cristina Ich.

Si, pentru ca lumea sa nu o acuze ca spune lucruri neadevarate, Cristina Ich a decis sa posteze pe Instagram si noul ei certificat de nastere, pentru ca toti cei peste 800.000 de fani pe care ii are pe celebra retea de socializare sa vada ca acum si in acte ii apare numele care pana acum era doar „de scena”.

„Mi s-a parut ca e mai interesant, toata lumea ma cunoaste de Cristina Ich. Ca daca spun numele meu real, nu este sonor pentru nimeni. Toata lumea asa ma cunoaste”, spunea vedeta in momentul in care a decis sa isi schimbe numele din acte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare