Vedete din Romania

#Cristina Ciobanasu # ruxandra ion # mama adoptiva

Cristina Ciobanasu, detalii despre Ruxandra Ion. Ce a dezvaluit despre mama ei adoptiva

In urma cu multi ani, Ruxandra Ion vedea cazul Cristinei Ciobanasu prezentat in emisiunea “Dansez pentru tine” si se decidea sa o ia pe aceasta sub aripa sa. Actrita a ramas apropiata si de mama ei naturala, insa s-a mutat de la Botosani la Bucuresti pentru a urma o cariera in actorie si muzica. Iata ce a dezvaluit despre mama ei adoptiva, celebra producatoare!

„A fost mai drastica atunci cand eram copil. E un om perfectionist si cere imposibilul de la cei pe care ii iubeste! Asta ne-a facut si pe noi, cei care am fost tratati asa, sa vrem intotdeauna mai mult de la noi. Eu acum deja am gandirea pe care o aveam cand eram copil. In timp ce raspund la acest interviu ma gandesc: „Oare Ruxandra va fi multumita de ce o sa vorbesc?”.

Asa ne-a invatat meserie! Ne-a invatat sa fim profi, sa avem grija ce cuvinte spunem, sa ne asumam ce vorbim, modul in care ne comportam, cum venim la munca, felul in care tratam meseria pe care o avem, cat de seriosi suntem, modestia profesionala, care mi se pare ca e foarte importanta!”, a spus ea pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare