Vedete din Romania

#Mirela Vaida #pierdere sarcina #vedeta

Mirela Vaida, despre cele mai grele momente din viata ei. Vedeta a pierdut trei sarcini

 

Mirela Vaida si sotul ei, Alexandru Vaida, au impreuna trei copii, Carla, Vladimir si Tudor Stefan. Vedeta se bucura nespus de micutii sai, insa a trecut prin incercari grele pentru a-si forma aceasta familie frumoasa. Ea a pierdut trei sarcini, astfel ca a trebuit sa infrunte momente dureroase din viata sa inainte de a deveni mamica.

„Practic, tu te vei umfla, vei avea toate simptomele de graviduta, dar nu vei avea copil. Si zice ca asta se intampla o data la un milion de cazuri. Asta era a treia oara (a treia pierdere – n.r.), dupa ce pierdusem doua.

Prima sarcina am pierdut-o la Sinaia, in timp ce cantam. In timpul spectacolului. Eram pe scena. Cred ca erau vreo 300 de oameni la mese, era un eveniment organizat. Tin minte si acum, a fost jenant, dar eu am totusi pretentia ca traim intr-o lume in care se discuta despre orice. Eu eram intr-o rochita scurta, mulata”, a povestit Mirela Vaida in podcast-ul lui Teo Trandafir, potrivit Playtech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului