Vedete din Romania

#tv #cornel pasat #crbl

CRBL s-a certat cu Cornel Pasat in Panama

Rolul de lider in echipa de la “ Rataciti in Panama ” a adus scandal in randul vedetelor invitate sa particpe la reality-show-ul concurs. Cele doua personaje care si-au disputat acest rol a u fost CRBL si Cornel Pasat , intre care au avut loc si schimburi de replici mai dure.

Cornel Pasat i-a surprins pe cei din echipa sa, cat si pe organizatori, prin modul strategic in care gandeste dar si prin faptul ca a vrut sa se impuna in fata celorlalti. Potrivit Agentiei de Presa Mondena, Pasat a incercat sa stabileasca o strategie pentru primul concurs, insa CRBL nu a fost de acord cu soltutia propusa si si-a iesit din pepeni ca a fost intererupt.

De aceea a ridicat glasul inspre colegul sau de echipa si l-a injurat, fapt care l-a deranjat pe Cornel
. Intre cei doi a inceput o disputa verbala , care nu a putut fi oprita nici de fetele din echipa, Jasmine si Silvia de la Vegas. Spiritele s-au calmat insa ulterior, iar echipa a continuat competitia.

Singura care nu a intervenit in disputa a fost Ramona Gabor, care, intr-un interviu pentru Agentia de Presa Mondena a spus ca cea mai dificila provocare din experianta Panama a fost infometarea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului