Vedete din Romania

#oana roman #cornel pasat #relatie

Cornel Pasat, adevarul despre Oana Roman. Ce dezvaluiri a facut despre fosta iubita

Oana Roman si Cornel Pasat au trait, in trecut, o poveste de iubire care a durat 7 ani. Astfel, relatia a fost readusa in atentia publicului dupa ce fiica lui Petre Roman s-a despartit de Marius Elisei, barbatul alaturi de care are un copil. Dansatorul a vorbit despre vedeta, explicand ca aceasta este extrem de sincera si are un suflet bun, insa este apriga la manie.

“Eu si Oana am avut o chimie buna. Relatia noastra se baza in primul rand pe respect si intelegere. Oana este o fire rebela si orgolioasa, are sange de spanioloaica. Este un berbec adevarat si daca nu stii cum sa aplanezi eventualele conflicte iese cu scantei. Are o calitate pe care eu o consider mai degraba defect. E extrem de sincera. Spune mereu adevarul necenzurat indiferent cat de incomod sau dur ar fi. De multe ori a avut de pierdut din cauza impulsivitatii si a lipsei de cenzura. Dar daca esti atent la ce spune, apreciezi adevarul, sinceritatea si ai calm, tact, deschidere pentru dialog, rabdare si maturitate poti evita conflicte si poti imbunatati calitatea vietii conjugale.

Daca te contrezi si te pui cu ea cap in cap in momentul nepotrivit ies scantei si nu prea ai sanse de castig. Mai bine o lasi sa se linisteasca si o abordezi cand este calma si dispusa la dialog.

Are suflet bun, dar e apriga la manie. Asa ca trebuie sa stii cum sa o iei, sa o anticipezi si sa eviti conflicte. Decat o confruntare directa la nervi, mai bine o retragere si revenire la discutii pe un fond mult mai calm.”, a spus Cornel Pasat pentru Cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare