Vedete din Romania

#America Express #concurenti #romania

Concurentii de la America Express s-au intors in Romania. Ce spun despre experienta

 

Dupa intoarcerea din competitia „America Express”, concurentii au facut primele declaratii in mediul online, oferind indicii despre ceea ce va urma in emisiunea de la Antena 1, ce va fi difuzata abia in toamna.

Laura Giurcanu si Sanziana Negru si-au surprins fanii cu un selfie postat pe Instagram Story, imediat dupa incheierea show-ului. Cele doua au multumit intregii echipe de la „America Express”, iar Laura i-a dezvaluit prietenei sale ca a apreciat timpul petrecut impreuna in sezonul 6.

Edward Sanda si Cleopatra Stratan, si ei concurenti in competitie, au impartasit experienta lor mixta si inedita dupa revenirea acasa. Ei au mentionat ca va fi o experienta deosebita pentru telespectatori, cu momente atat de dificile, cat si de frumoase, promitand ca in toamna vor trai si simti acele clipe alaturi de public. Dupa aproximativ doua luni departe de casa, fara tehnologie si fara cei dragi, artistii s-au intors acasa. Edward Sanda si-a sarbatorit ziua de nastere la piscina, in compania sotiei si a prietenilor apropiati.

In ceea ce-i priveste pe Ionut Rusu si George Tanase, care au facut echipa la „America Express”, acestia au vorbit cu umor despre experienta. Inainte de plecare, glumeau cu privire la limba spaniola, pe care o vorbesc in aventura lor, si recunosteau ca nu s-au pregatit prea mult sau din punct de vedere sportiv.  Cu totii au lasat impresii interesante despre experienta lor la „America Express”, anticipand cu nerabdare momentul in care telespectatorii vor putea urmari aceasta aventura pe micul ecran in toamna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului