Vedete din Romania

#iana budeanu # Matei Stratan #madalina ghenea

A dat-o uitarii pe Madalina Ghenea. Cine este Iana Budeanu, noua iubita a lui Matei Stratan

 

Matei Stratan se bucura din nou de iubire! Se pare ca milionarul si-a gasit fericirea alaturi de Iana Budeanu, o tanara din Bacau.

Demonstrandu-si admiratia fata de noua sa partenera de viata, Matei Stratan a postat recent o fotografie pe contul sau de Facebook, unde apar impreuna, cel mai probabil la o petrecere. Din imagine, se poate observa cat de fericiti sunt cei doi in compania unul altuia.

Cu privire la aceasta idila romantica, Matei Stratan a refuzat sa ofere declaratii cand a fost contactat de Click!, insa surse apropiate cuplului au informat ca relatia dintre ei este foarte serioasa si ca cei doi au planuri chiar de a se casatori.

„Matei si Iana se iubesc foarte mult. El a mai avut iesiri, relatii dar se pare ca acum a sosit momentul pentru el. Empatizeaza foarte mult cu ideea de familie, pe 3 mai a implinit 38 de ani si cu siguranta este timpul potrivit pentru intemeiere. Iana este o fata superba, linistita, fara fite. Este naturala, nu are operatii estetice iar Matei apreciaza foarte mult acest lucru la o femeie", ar fi declarat pentru click.ro persoane apropiate afaceristului.

Matei Stratan pare sa aiba o relatie mai buna cu Madalina Ghenea, datorita micutei lor Charlotte. In trecut existau zvonuri ca cei doi nu mai comunicau direct, ci doar prin intermediul avocatilor. Cu toate acestea, in prezent, lucrurile par sa se fi schimbat. Afaceristul acorda lunar o pensie alimentara de 1.500 de euro pentru fiica lor si calatoreste in Italia pentru a o vizita de fiecare data.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului