Vedete din Romania

# stephan pelger #deces Stephan Pelger

Cine a fost ultimul om care l-a vazut in viata pe Stephan Pelger: „Daca stiam, il tineam aici”

Ajuns la aproape 44 de ani, Stephan Pelger a luat o decizie radicala cu fix patru luni inainte de aniversarea lui: s-a sinucis.

Nascut pe 08 octombrie 1979, celebrul designer si-a pus capat zilelor pe 08 iunie 2023, fiind gasit spanzurat in curtea casei in care locuia.

Dupa cum au notat tabloidele si au anuntat televiziunile, Stephan Pelger a mers intr-un local din apropierea casei cu doar cateva ore inainte sa moara. Iar acolo a stat la masa cu patronul restaurantului, alaturi de care a baut cateva pahare de vin.

„Ne-am imprietenit, eu fiind brasovean, avand persoane cunoscute impreuna. Chiar am stat impreuna la masa si am baut un pahar de vin. Era putin abatut, suparat, dar la plecare a fost zambitor. Am discutat de niste lucruri normale. Mi-a spus ca se va intoarce cu doua prietene, mi-a spus ca are un eveniment privat. Din pacate, nu s-a mai intors. Poate ca am fost ultimul om care l-a vazut in viata. Nu ma asteptam. Daca stiam, il tineam aici mai mult”, a spus in emisiunea lui Dan Capatos patronul localului.

Din cate se pare, barbatul a fost ultima persoana care l-a vazut in viata pe Stephan Pelger, inainte ca acesta din urma sa recurga la gestul fatal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului