Vedete din Romania

#christina ich #jacuzzi #filmare #fiu

Christina Ich, pusa la zid de internauti dupa ce s-a filmat fara sutien, in jacuzzi, alaturi de fiul sau

Postarea unui filmulet pe Instagram de catre Cristina Ich a starnit un val de reactii negative in mediul online.

 

In imaginile respective, se poate vedea cum ea se relaxeaza intr-un jacuzzi alaturi de fiul sau, Noah Alexandru, in varsta de 3 ani si jumatate, in timpul unei vacante. Un aspect care a provocat controverse a fost faptul ca Cristina a aparut fara sutien in prezenta fiului sau si chiar l-a sarutat cu afectiune pe gura.

“A mother is a son’s first true love, a son is a mother’s last true love ( n.r : O mama este prima dragoste a fiului ei, un fiu este ultima dragoste a mamei lui)”, a scris vedeta in descrierea postarii.

Aceasta atitudine a fost taxata imediat de internauti, care au aratat dezaprobarea lor fata de comportamentul mamei intr-o astfel de situatie. „De ce ai fi topless in fata baietelului tau?”, „Fara costum??”, „Va rog sa nu va mai pupati copiii pe buze (nu stiu despre tine, Christina, scriu aici ca s-a deschis subiectul mama-copil). Implica si asta multe riscuri, care nu sunt necesare de la cauze de sanatate, bacterii etc, care sunt mai frecvente la adulti - sau in fata carora noi am creat deja aparare sau un echilibru, pana la cauze emotionale, care creeaza confuzie pentru copil in dezvoltarea relationala (suprapune roluri romantice cu cele mama-copil).

Sunt convinsa ca fiecare mama doreste tot ce e mai bine pentru copilul ei, de asta este important sa fim prezente la reactiile copiilor si sa ne informam foarte bine cu privire la aceste subiecte delicate, care uneori din motive culturale, norme sociale, pot fi putin in zona gri/debatable”, au fost doar cateva dintre comentariile internautilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare