Vedete din Romania

#dana roba #judecată #sot

Ce vrea sa faca Dana Roba cand se va intalni in instanta cu sotul care a desfigurat-o. „Am o intrebare pregatita!”

Dana Roba se pregateste sa ii puna o intrebare importanta lui Daniel Balaciu, barbatul cu care inca este casatorita si care a desfigurat-o.

 

In momentul cand se vor intalni in instanta, ea doreste sa il intrebe daca, atunci cand a batut-o cu bestialitate pana a desfigurat-o, s-a gandit macar o clipa la viitorul celor doua fetite ale lor: Celine si Chantal.

Dana Roba a fost batuta crunt de catre sotul ei, Daniel Balaciu, intr-un moment de furie. Make-up artistul a necesitat o operatie de urgenta la creier pentru a fi salvata, din cauza loviturilor de ciocan.

Aceasta a dezvaluit ca asteapta cu nerabdare sa obtina divortul si ca, cand se va intalni cu barbatul in instanta, va adresa o singura intrebare cruciala legata de faptele lui de violenta.

„Nu stiu ce face Daniel si nici nu vreau sa stiu multe despre el pentru ca nu vreau sa vorbesc cu el. Daca o sa schimb vreo replica cu el sau o sa ii adresez vreo intrebare o sa fie doar in sala de judecata in fata judecatorului si atat. Poate acolo o sa raspunda. Am o intrebare pregatita pentru cand o sa ne vedem la proces si vreau sa il intreb daca atunci cand s-a intamplat totul el s-a gandit macar o clipa ca isi lasa fetele fara mama? Atat vreau sa stiu de la el, nimic altceva”, a declarat Dana Roba pentru click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare