Vedete din Romania

#anisia gafton #studii #parinti #dorinta

Ce studii are Anisia Gafton. Ce si-au dorit parintii ei, de fapt

Un lucru este clar, Anisia Gafton se implica cu tot sufletul in fiecare proiect pe care il accepta! Blondina, care i-a cucerit pe fani prin umorul sau si glumele spuse la show-urile de stand-up, s-a implicat si in diferite emisiuni de televiziune. Cu toate acestea, ea a studiat informatica, tinand cont ca parintii au indreptat-o catre acest domeniu.

 

“In primul rand, eu cand m-am trezit intr-o dimineata, asta imi doream: informatica! Nu! Parintii mei mi-au zis: “Daca, cumva, nu faci informatica, nu te mai tinem in casa!” A zis: “Tu ai fata de informatica!” Si eu am fata asta! Dar mama nu prea vede bine, intre timp si-a pus ochelari. A zis ca eu sunt facuta pentru informatica.

La sfarsitul facultatii am dat licenta, am tot. A zis: “Da, mama, ai avut dreptate, dupa 3 ani iti dau mare dreptate, sa nu mai faci asa ceva!”  Am terminat cu licenta si m-am apucat, ca lumea nu stie, si doi ani de Teatru, pe asta nu am terminat-o, cu licenta nu am facut-o, dar am facut si piese de teatru.

Si m-am apucat de stand-up de ce? Pentru ca facultatea de Informatica mi-a dat un mare dar: sa-mi dau seama ca nu sunt pentru asta facuta! Asta nu trebuie s-o fac! Ca o rochie urata pe care o pui pe tine. Asta nu trebuie sa o port!

In seara asta sunt iconica. Si mama dupa aceea si-a dat seama ca nu trebuie sa fac asta, dar m-a ajutat informatica. Cum? La inteligenta am mai crescut putin. Glumele sunt mai logice la mine, mai destepte.(rade)”, a spus ea pentru Impact.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare