Vedete din Romania

#lavinia parva vacanta singura #lavinia parva vacanta #lavinia parva

A plecat in vacanta fara iubit! Ce s-a intamplat intre Lavinia Pirva si Stefan Banica

Asa cum deja ne-a obisnuit, Lavinia Pirva isi tine la curent fanii cu aproape tot ce face.

Postarile din social media ale celebrei artiste nu doar ca ne prezinta activitatea ei artistica, dar ne arata si ce face cu viata ei privata. Astfel, recent Lavinia Pirva a plecat intr-o vacanta, insa fanii ei si-au pus mai multe intrebari, deoarece ea a aparut in imagini fara Stefan Banica, iubitul ei, dar alaturi de mai multe prietene.

„Azi a fost o zi mai atipica! Am bifat mersul cu masina la aeroport, zborul cu avionul, leganat de autobuz si, in final, am ajuns la hotel cu barca. Nu cred ca am ratat vreun mijloc de transport. A fost o super experienta”, a spus Lavinia Pirva pe retelele de socializare.

Vacanta a venit pentru celebra artista la doar cateva zile dupa ce a implinit 39 de ani. Ziua ei de nastere a fost pe 24 noiembrie.

Chiar daca fanii si-au pus semne de intrebare de ce vacanta prilejuita de ziua ei nu si-o petrece alaturi de iubit, raspunsul se pare ca este unul foarte simplu: luna decembrie este una plina pentru Stefan Banica, artist ce are mai multe concerte la Sala Palatului.

Astfel, se pare ca artistul nu isi permite nicio vacanta in aceasta perioada, deoarece este prins cu pregatirile si repetitiile pentru concertele lui de Craciun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare