Vedete din Romania

#planuri viitor #victor slav #casatorie

Ce se intampla in viata lui Victor Slav: “Planuri de casatorie”

Chiar daca au stat o perioada despartiti, Victor Slav si iubita lui, Selina, s-au impacat si au facut urmatorul pas. Se pare ca acesta a renuntat la apartamentul in care statea cu chirie si s-a mutat la iubita lui. Ba chiar, cei doi si-ar face planuri cu privire la o viitoare nunta!

“Victor s-a mutat iar la Selina. El nu mai are casa sa, dupa ce si-a vandut apartamentul pentru a-si deschide restaurantul care a dat insa faliment. Astfel ca, asa cum a procedat si cu Anda Adam si cu Bianca Dragusanu, el  s-a mutat in apartamentul Selinei. Chiar daca au stat ceva timp despartiti, ei au tinut tot timpul legatura si s-au vazut atunci cand au avut probleme personale. Selina i-a fost alaturi cand i-a murit tatal, iar el nu a lasat-o singura atunci cand parintele ei a avut, de asemenea probleme de sanatate. Isi fac planuri de casatorie si chiar ar fi pacat sa nu se intample asta. Au trecut prin multe impreuna.”, a declarat un apropiat al lui Victor Slav pentru Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare