Vedete din Romania

#iubire interzisa #Elena Merisoreanu

Ce iubire interzisa a trait Elena Merisoreanu. S-a intamplat inainte sa isi cunoasca sotul

 

Elena Merisoreanu se bucura de una dintre cele mai longevive si solide casnicii din showbiz-ul romanesc. Vedeta este casatorita cu Viorel Croitoru de foarte multi ani. Totusi, se pare ca inainte sa isi cunoasca alesul, interpreta de muzica populara a trait o iubire interzisa, caci parintii nu au fost de acord cu alegerea sa.

“Eu sunt crescuta, nascuta la tara. Vreau sa spun ca prima data m-am indragostit de invatatorul meu. Dar el nu stia, saracul! De unde sa isi dea seama ca ma uit la el? Eram prin clasa a 4-a, a 5-a, nu mai tin minte! Apoi, vorbeam cu un diplomat. Venisem deja in Bucuresti. Eu am venit la 16 ani, deci tot copilarie se numeste. Tata, om cu scaun la cap, la fel ca mama, zice: “Draga, acesta e prea mare pentru tine! Cand tu o sa fii in floarea varstei, cand o sa ai 25 de ani, el o sa aiba aproape 40! Acestea nu sunt casnicii bune. Da (n.r. cu sotul au fost de acord din prima)! Eram din aceeasi lume, nascuti in acelasi an.”, a spus ea pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare