Vedete din Romania

#vedete intern #serena williams #ilie nastase #showbiz

Ce i-a raspuns Serena Williams lui Ilie Nastase. Noi scandaluri ies la iveala

Serena Williams a postat pe Facebook un mesaj in care face referire la declaratiile discriminatorii facute de Ilie Nastase la adresa sportivei.

„Ma dezamageste sa aflu ca traim intr-o societate in care oameni ca Ilie Nastase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea si a copilului meu nenascut si comentarii sexiste impotriva colegelor mele. Am spus-o o data si o voi spune din nou, lumea a ajuns atat de departe, dar totusi mai are mult de parcurs. Da, am depasit atat de multe bariere, dar sunt inca multe inainte. Aceasta sau oricare alta nu ma va opri in a pune iubire, lumina si pozitivitate in tot ceea ce fac. Voi continua sa iau atitudine si sa ma ridic pentru ceea ce este drept. (…) Multumesc cu umilinta ITF pentru atentia pe care o acorda tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea sprijinul meu total”, a postat, luni, Serena Williams.


 


 

 „Sa vedem ce culoare va avea. Ciocolata cu lapte?”, a spus spus Ilie Nastase in timpul conferintei de dinaintea disputei de la FED referitor la copilul Serenei Williams, locul 1 WTA, insarcinata in 20 de saptamani.

Federaţia Internaţionala de Tenis (ITF) i-a ridicat, sambata, acreditarea lui Ilie Nastase, dupa ce tenismenul le-a adresat injurii jucatoarelor britanice de tenis.

Mai multe voci din lumea tenisului il acuza pe Nastase de sexism si de un comportament lipsit de respect.

Fosta jucatoare americana de tenis Pam Shriver, in varsta de 54 de ani, a povestit pentru BBC Radio 5 ca, timp de ani de zile, Ilie Nastase o intreba la fiecare turneu daca este virgina: “De fiecare data cand il vedeam imi punea aceeasi intrebare. Acest om nu respecta femeile de foarte, foarte mult timp. Cand am crescut, aveam 20 de ani, m-a intrebat pentru a 30-a oara si l-am rugat sa nu mai imi puna aceasta intrebare. Ce-i drept, a incetat apoi. Am tras linia si nu a mai continuat”, scrie BBC News.

Si capitanul echipei belgiene de Fed Cup, Dominique Monami, a povestit pentru The Daily Telegraph ca Ilie Nastase a insultat-o de mai multe ori pe teren, insa a refuzat sa intre in detalii: "M-a jignit pe teren. A spus-o in franceza, ca sa inteleg perfect ce imi zice. Nu are pic de respect pentru femei si este foarte plin de el”.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare