Vedete din Romania

#tavi clonda #gabriela cristea

Ce decizie a luat Gabriela Cristea cand s-a casatorit cu Tavi Clonda. Cum o cheama in buletin, de fapt

 

Tavi Clonda si Gabriela Cristea formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc. Acestia si-au intemeiat o frumoasa familie si au impreuna doua micute, Victoria si Iris. Totusi, nu multi stiu ca prezentatoarea a luat o decizie importanta atunci cand s-a casatorit cu alesul sau. Ea si-a dorit sa ii poarte numele artistului.

“Pe Gabriela nu o mai cheama Cristea de cand ne-am casatorit, o cheama Gabriela Clonda. Numele de scena nu avea rost sa il schimbam pe Instagram, Facebook. A avut un profil de Instagram, l-am facut eu in trecut, dar nu mai putem sa il accesam, desi mergea foarte bine. Era „Gabriela Cristea Clonda”, dar, intre timp, a facut „bygabrielacristea”. Numele de scena nu avea rost sa il schimbam. Eu i-am explicat ca nici in acte nu tin sa fie Gabriela Clonda, dar ei i-a placut foarte mult ideea si a zis: „Ba da, asa vreau eu!”

M-am bucurat, am zis ca mi se pare, totusi, o normalitate. Asa traim in aceasta societate, nu ca am ceva cu cei care nu isi schimba numele. Ea asa a vrut, am schimbat numele in buletin, dar numele de scena este tot Gabriela Cristea. Nu. (n.r. nu a pus presiune ca sa ii ia numele) Era, oricum, o prostie din punctul meu de vedere. Degeaba fortezi pe cineva, daca vrea, vrea, daca nu, nu. Faptul ca a venit de la ea m-a bucurat. Nu am pus presiune deloc si chiar m-am bucurat. Fetele oricum luau numele meu. Cumva, ea a zis ca vrea, ca ii place si numele. Eu m-am simtit implinit.”, a spus Tavi Clonda pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare