Vedete din Romania

#fiu daniel pavel #Daniel Pavel #buget

Ce buget lunar are fiul lui Daniel Pavel. Prezentatorul Survivor este extrem de mandru

Daniel Pavel este un tata mandru! Antoniu, fiul starului de televiziune, locuieste la Viena, alaturi de mama sa. Chiar daca tanarul este student si costul vietii poate sa fie unul destul de ridicat, prezentatorul Survivor a dezvaluit ca baiatul sau este atent si cumpatat atunci cand vine vorba de bani, ba chiar nu depaseste suma de 500 de euro pe luna.

“El a intrat intr-o elita. A fost la Scoala Franceza de aici, din Bucuresti, s-a transferat la Viena in urma cu 6 ani, eu am lucrat acolo. El a ales sa dea examen si a intrat pe locurile de la buget, cum le numim aici. Facultatea, in sine, nu are un cost. Insa vin cartile, vine viata de student de acolo. Pot sa spun ca in jur de cateva sute de euro, dar el trage intotdeauna zona in jos!

Evident ca a trebuit sa isi ia niste sacouri, sa schimbe statutul de adolescent cu statutul de tanar. Acestea au reprezentat un cost, dar a ramas in zona catorva sute de euro, cu tot cu masa de pranz de acolo! Pentru Viena, care are un cost ridicat, este extraordinar! Sigur, conteaza si faptul ca are camera lui in apartamentul mamei.

El este determinat sa ajunga un avocat stralucit si depune tot efortul! Este mult mai focusat decat eram eu la varsta respectiva! Nici vorba! Nici nu cred ca ajunge la 500 de euro! Este foarte cumpatat, in conditiile in care costurile vietii in Viena sunt ridicate. El mananca acasa, isi gateste, se tine de sport, merge la box, la sala. Este o incantare! Ca tata nu iti poti dori ceva mai mult!”, a spus Daniel Pavel pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare