Vedete din Romania

#showbiz #catalin crisan #vedete intern #relatii Catalin Crisan

Catalin Crisan, marele crai: a jonglat cu trei femei deodata! Iata secretul lui

Idolul doamnelor trecute de prima tinerete nu e usa de biserica. Catalin Crisan nu e nici pe departe atat de "cuminte" precum l-a vazut o intreaga generatie de femei. Cantaretul si-a inselat si prima, si a doua nevasta cu aceeasi femeie si a trait ani la rand intr-un triunghi amoros demn de scenariile hollywoodiene.

Amor cu nabadai

CITESTE SI:

Emisiuni de cosmar: accidentari la "Splash" si vedete altoite de Nea Marin la "Poftiti pe la noi"


Cel care canta cu atata patima "Daca pleci" sau "Mama", starnind lacrimile fanelor si lasand impresia barbatului serios la care visau o multime de femei, a socat o tara intreaga atunci cand a divortat de Lucia Bubulac, femeia alaturi de care traise 14 ani si cu care avea doi copii. Nimeni nu si-ar fi imaginat ca solistul isi parasea nevasta pentru o alta femeie.

Sursa foto: libertatea.ro

Ei bine, Catalin Crisan s-a casatorit un an mai tarziu cu Ioana Alina Cupsa, cu care are un copil. Au trecut cinci ani si artistul divorteaza iar. Tot pentru o alta femeie. Si, culmea, ce s-a aflat abia acum, este vorba despre aceeasi femeie, Laura, o amica de-a lui, cu care traieste de ani de zile o viata amoroasa paralela si cu care si-a inselat ambele sotii. Cel putin asta sustine Lucia Bubulac, fosta sa sotie.

"Cu aceasta Laura, fostul meu sot era mai combinat decat cu Alina. Au fost impreuna in vacanta in Grecia. Vorbea cu ea la telefon de-acasa. Tin minte ca, intr-o seara, el era jos, in curte, iar eu invatam pentru un examen in camera de la etaj. Atat de tare vorbea, incat il auzeau si vecinii. Eram certati pe-atunci, asa ca nu i-am zis nimic. Cred ca aceasta fata era o cunostinta mai veche, pentru ca ii tot spunea «Hai mai, ne cunoastem de-atatia ani»", a declarat pentru click.ro, Lucia Bubulac.

Potrivit surselor publicatiei, artistul se iubea, asadar, in 2009, nu doar cu Lucia si cu Alina, ci si cu Laura. "Acest triunghi amoros a inceput prin 2009. Pe-atunci, Crisan nu divortase de Lucia Bubulac, dar incepuse tatonarile si intalnirile amoroase cu doamna doctor Alina, de la Centrul de Diagnosticare si Tratament Victor Babes", a spus, pentru Click!, o sursa din apropierea solistului.

Divort anuntat pe Facebook

Saptamana trecuta, Catalin Crisan anunta pe contul sau de Facebook decizia luata cu privire la cea de-a doua casatorie: "Dragi prieteni, din noiembrie 2013, eu si Alina am decis sa ne separam vietile. Atat ea, cat si eu nu vom comenta absolut nimic referitor la motivele despartirii noastre si rog presa sa nu insiste. Este un divort de comun acord, suntem tutori comuni si vom avea amandoi grija de cea mica".

Sursa foto: eartist.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare