Vedete din Romania

#catalin botezatu #mesaj Monica Gabor #mesaj emotionant

Catalin Botezatu, mesaj emotionat pentru surorile Gabor

Vestea ca mama surorilor Gabor a murit a socat pe toata lumea. In aceste momente grele, toti prietenii si cunostintele Monicai si Ramonei incearca sa fie alaturi de ele. Desi in trecut nu au avut o relatie foarte buna, designerul Catalin Botezatu a transmis familiei Gabor un mesaj emotionant.

Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj plin de compasiune si imbarbatare pentru cele trei surori Gabor. Botezatu le-a transmis condoleante acestora, dar le-a si indemnat sa fie puternice.

"Viata este uneori prea dura si nemiloasa cu noi, dandu-ne lovituri pe care cu greu le putem suporta. Cu toate acestea, este important sa ne ridicam dupa fiecare lovitura, sa ne stergem lacrimile si sa mergem mai departe, mai puternici, alaturi de cei care au ramas langa noi. Despartirea de fiinta cea mai draga, mama, este imposibil de descris in cuvinte. Raman doar amintirile si dorul infinit, mistuitor. Cu toate acestea, mamele nu mor niciodata. Mamele traiesc in continuare in amintirea copiilor si vegheaza mereu asupra lor.

Le doresc surorilor Monica, Ramona si Alina Gabor putere si intelepciune pentru a trece peste aceste momente grele. Dumnezeu sa le aline suferinta si sa le intareasca!
Iar Veronicai, Dumnezeu sa ii lumineze calea si sa o odihneasca in pace!», a scris Botezatu.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului