Vedete din Romania

#dragusanu #botezatu #cristea

Bianca Dragusanu: E adevarat ca m-a vizitat acasa Adrian

Ieri, paparazii "ring" l-au surprins pe mijlocasul dinamovist in timpul unei vizite misterioase acasa la Bianca Dragusanu. Cu toate ca fostul ei iubit Catalin Botezatu nu crede ca intre cei doi este ceva serios, asistenta lui Capatos confirma ca se vede des cu "Printul" din Stefan cel Mare.

In pofida intalnirilor dese dintre ei, Bianca neaga ca intre ea si Cristea ar fi mai mult decat o amicitie . "Acum nu mai stiu ce vreau, mai ales dupa intalnirea de la emisiune cu Catalin. Adrian imi face curte, dar inca nu stiu ce vreau. Cand voi avea o relatie cu el (n.r. - Cristea) nu o sa ma ascund pentru ca este un barbat liber, frumos si tanar", i-a povestit asistenta lui Capatos unei prietene.

Tot mai aproape de Adrian

Din cate se pare, dupa intalnirea cu fostul ei iubit Catalin Botezatu, ce a avut loc acum doua seri in emisiunea "Un Show Pacatos", Bianca nu mai spera intr-o impacare. Ba mai mult, blonda a devenit mult mai sigura de sentimentele dinamovistului Cristea, cel care a vizitat-o inainte de emisiune.

"E adevarat ca m-a vizitat acasa Adrian. Nu am ce sa comentez. El a fost alaturi de mine atunci cand mi-a fost greu, atunci cand Catalin ma ataca. Este un bun prieten cu care ma intalnesc deseori pentru a vorbi si atat... deocamdata. Nu stiu ce ne rezerva viitorul", a declarat Bianca Dragusanu pentru "ring".

Botezatu: "Nu cred ca Bianca are o relatie cu Cristea"

Contactat pentru a comenta pe marginea fotografiilor cu Adrian Cristea , Catalin Botezatu sustine ca Bianca este o femeie libera si ca se poate intalni cu orice barbat. "Bianca e o femeie singura care se poate intalni cu cine vrea ea. Eu, personal, nu cred ca are o relatie cu Adrian Cristea", a sustinut designerul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare