Vedete din Romania

#bia khalifa batuta #bia khalifa arestata #Bia Khalifa

Bia Khalifa, primele imagini dupa ce a fost incatusata pe aeroport! Are fata si mainile pline de vanatai: „M-au pipait, m-au batut”

Pe 10 februarie 2023, imediat dupa ce s-au intors dintr-o vacanta petrecuta la Milano, Bia Khalifa si Fulgy de la Clejani au fost protagonistii unui incident socant petrecut pe aeroportul din Otopeni.

 

Dupa ce a trecut de controlul pasapoartelor, Bia Khalifa a fost imobilizata de politistii de frontiera, care i-au pus catusele si au retinut-o. Initial, tabloidele au scris ca motivul ar fi fost injuriile si crizele pe care le-a facut vedeta OnlyFans in aeroport, insa acest lucru este negat vehement atat de tanara, cat si de iubitul ei.

 

@mrmoft #foryou #fy #fulgy ♬ sunet original - mrmoft

„Bia nu era agitata. Veneam de la Milano. Si eu nu stau sa va dau voua explicatii la presa. O rezolv eu, stati linistiti. Bia e bine, e cu mine. Asta e, se mai intampla si la case mai mari”, a spus Fulgy pe TikTok.

Apoi, la cateva ore, Bia Khalifa si-a spus propria versiune pe Instagram, acolo unde a facut mai multe story-uri pentru a prezenta ce s-a intamplat:

„Am facut un story fara filtru, ca sa vedeti cum arat dupa ce am fost tinuta intr-o camera, batuta. Aici sunt umflata si vanata. Trebuie sa vedeti cum arat. Sunt nemachiata, ca am vrut sa va arat. Sunt umflata maxim. Treaba sta in felul urmator: am fost in Milano in vacanta si, cand m-am intors, la pasapoarte, eu ma grabeam, ca in seara asta am un eveniment. Mi-am respectat randul la pasapoarte, Fulgy era in spate si l-am chemat, mai erau fix doi oameni in spatele meu, sa vina sa stea cu mine, sa plecam. Eu trebuia sa fiu la Brasov acum. Si n-o sa mai pot sa vin asa, cu fata umflata, batuta. Si l-au trimis pe Fulgy la alt rand. I-au spus ca toti se grabesc. Si doi politisti tineri, o fata si un baiat, spuneau ceva gen «Bia Khalifa, Bia Khalifa», vorbeau acolo de mine. Am trecut de control si dupa ce am luat pasaportul totul a fost ok. Si ii zic aluia, ca tot se uita la mine: «Acum esti fericit?». Pentru ca se uita la mine si la Fulgy. Fulgy inca era in spate si noi ne grabeam. A iesit omul asta si a sarit pe mine si m-a batut. Mi-a rupt si o unghie. A sarit pe mine, m-a batut. Eu eram socata, nu stiam ce se intampla... Si m-a incatusat. M-a jignit si m-a incatusat. Fulgy inca era la rand... Politistul m-a batut si Fulgy a reusit sa prinda doar partea in care ei ma aruncau pe jos, ma ridicau, eu doar ziceam au. Pentru ca mi-au strans catusele si mai tare. Si nu ma trageau in sus de umeri, ma trageau de maini, sa ma doara catusele. M-au tarat intr-o camera, m-au tras si acolo m-au pipait, m-au batut, m-au aruncat pe o canapea. M-au aruncat pe jos. Nu mai am bratara... Mi-au rupt-o de doua ori, mi-au tras-o de la mana. Plangeam... si astia radeau. Nu am fost agresiva deloc. Tot ce spuneam eu era ca ma doare, ca m-au strans, m-au batut. Un obsedat sexual s-a apucat sa ma atinga. M-a aruncat pe o canapea si am dat cu capul super tare, cateva secunde n-am mai vazut absolut nimic. Dupa care s-au apucat sa dea in mine. Mi-au dat un pumn in frunte. Si, cat m-au pus pe jos, m-au aruncat, m-au prins. La INML s-a vazut tot, o sa pun si aici pozele. N-ai cum sa torturezi pe cineva. Efectiv m-au tortutat, nu erau camere de filmat. Nu am facut nimic, nu m-am agitat, nu m-au prins cu nimic. Faza a fost dupa ce mi-au dat pasaportul. Sunt controale in aeroporturi, nu poti sa treci cu chestii la tine. Sunt drogata? Sunt, mai nou, prostituata? Dar cati bani am? Inca n-am avion privat. Mai nou sunt dealer? O duc foarte bine... Nu va bucurati, ca nu ati fi vrut sa fiti in aceeasi situatie ca mine. In concluzie, am fost batuta, torturata, privata de telefon, de libertate. Am fost atinsa... Voiau sa ma bata in continuare si sa imi dea hainele jos. Daca Fulgy nu suna la politie, eu eram inca acolo”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare