Vedete din Romania

#andrei tardea #andreea mantea #despartire

Andrei Tardea o vrea inapoi pe Andreea

Dupa ce, cu cateva zile inainte, Andreea Mantea anunta ca s-a despartit oficial de Andrei Tardea , acum afaceristul marturiseste ca o vrea inapoi.

Timp de un an de zile, cat a durat relatia lor de iubire, atat Andrei, cat si Andreea au marturisit ca sunt indragostiti pana peste cap unul de celalalt si ca vor face tot ce le sta in putere pentru a trece peste toate obstacolele intalnite in cale.

In ultima saptamana insa, lucrurile se pare ca s-au mai schimbat. Cei doi au decis ca este momentul ca fiecare sa o ia pe o cale separata. Prin presa de scandal au circulat zvonuri potrivit carora motivul despartirii ar fi testul de paternitate care demonstra ca Andrei are un copil impreuna cu fosta lui sotie, Alexandra.

"Nu avem nimic de reprosat unul altuia, numai ca am luat aceasta decizie sa ne despartim. Nu stiu ce se va intampla pe viitor, daca ne impacam sau nu, dar acum simt ca asa este cel mai bine", a marturisit insa Andreea Mantea pentru Gardianul.

Pe de alta parte, ravnitul afacerist nu poate sa scape de imaginea frumoasei vedete Playboy si o vrea inapoi, marturisind ca o iubeste foarte mult.


"Am spus dintotdeauna ca Andreea este femeia vietii mele! O iubesc foarte mult si acum si imi doresc sa ne impacam! Niciodata nu am inselat-o, nici macar printr-un sms trimis unei alte femei. Chiar daca suntem despartiti, am aceleasi sentimente pentru ea! Am plans amandoi cand am decis sa ne separam!", a declarat Andrei Tardea in emisiunea "Acces Direct".

De altfel, afaceristul este convins ca este vorba doar de o pauza si va face tot ce ii sta in putinta sa o recapete pe fosta lui iubita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare