Vedete din Romania

# andrei duban slab #andrei duban

Andrei Duban a slabit spectaculos! Cum a dat jos 13 kilograme intr-o luna

Andrei Duban a slabit spectaculos in doar o luna! El a reusit sa dea jos nu mai putin de 13 kilograme. Invitat in cadrul emisiunii "La Maruta", actorul a dezvaluit si secretul care l-a ajutat sa obtina o silueta de invidiat in timp-record. 

Desi multi ar crede ca s-a infometat sau a apelat la o dieta-minune, Andrei Duban a recurs la o operatie pentru a scapa de burta si kilogramele acumulate. Este vorba despre o operatie bariatrica. 

”Am slabit de la 98 -100 de Kg. Am slabit 13 Kg intr-o luna. Acum o luna aveam 100 de KG. Am slabit natural, cu ajutorul unui prieten. Mi-am taiat stomacul, se numeste bariatrie. Am intrat marti in clinica si vineri am iesit. Operatia a fost sub anestezie totala. Acest tip de operatie este unul eficient”, a spus Andrei Duban.

”Acum din doua guri de mancare ma satur. Iau si vitamine, mananc absolut orice, dar putin, pentru ca simti ca te saturi. Inainte, trigliceridele erau pe pereti, colesterolul la fel, aveam probleme si cu tensiunea. Acum inima si-a revenit, mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Dincolo de kilograme, e vorba si de increderea in sine, de cand sunt casatorit nimeni nu m-a mai numit ”slabanogule”, acum sotia mea se simte amenintata”, a spus Andrei Duban.

Sursa foto: playtech.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului