Vedete din Romania

# gabriela cristea copii #gabriela cristea

De ce nu mai poate Gabriela Cristea sa faca copii

Gabriela Cristea a maturisit ca nu mai poate sa faca copii in timpul unei conversatii cu buna sa prietena Cristina Cioran, insarcinata in 4 luni. Realizatoarea TV a marturisit ca varsta nu i-ar mai permite sa duca o sarcina, insa si-ar fi dorit sa ii daruiasca sotului sau si un baiat. Gabriela Cristea a ramas insarcinata destul de greu, dupa numeroase tratamente de fertilizare.

Cu toate acestea, i-a oferit cateva sfaturi viitoare mamici si i-a explicat prin ce stari ar putea sa treaca pe perioada sarcinii.
”Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupa ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal.

Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a mai povestit Gabriela Cristea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului