Vedete din Romania

#triunghi amoros #andreea banica #sot #inselat

Andreea Banica si-a inselat sotul chiar cu varul lui? Dezvaluiri incredibile despre triunghiul amoros

Andreea Banica si Lucian Mitrea au impreuna doi copii, un baiat si o fata, si se iubesc de aproape 30 de ani.

Relatia lor pare una foarte sudata in prezent, insa putini sunt cei care stiu ca, atunci cand s-au cunoscut, artista a fost iubtia verisorului lui Lucian Mitrea!

Potrivit detaliilor pe care chiar Andreea Banica le-a oferit, ea i-a cunoscut pe Lucian Mitrea si pe verisorul acestuia pe cand cantareata era clasa a 9-a.

„El era din Eforie Nord si facea naveta. Eu, clasa a 10-a. El a intrat in a 9-a, deci cu cateva luni mai mic decat mine. Fiind boboc, s-a organizat Balul Bobocilor, unde eram invitate si noi, fetele dintr-a 10-a. M-am gatit si, impreuna cu o colega, m-am dus la bal. Acolo, Lucian cu varul sau au pus ochii pe noi. Ca sa nu se supere, au dat cu banul sa vada care cu cine cade. Dand cu banul, prietena mea a cazut cu Lucian, iar eu cu verisorul lui. Am dansat toata noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleza, toti dornici sa ne facem iubiti, iubite”, si-a inceput Andreea Banica povestea.

Apoi, celebra artista a dezvaluit cum a ajuns sa fie iubita lui Lucian Mitrea: „Tin minte ca imi cazuse cu tronc si imi placea foarte mult de el. A durat cateva luni pana cand Lucian sa-si dea seama ca, de fapt, el ma place mult. Si ii tot baga fitile varului sau sa renunte la mine. Lucian venea la mine fara sa stie varul lui, imi aducea maimutoi pe care ii dadea cu parfumul lui, ma scotea la plimbare si imi zicea mereu ca varul lui nu are timp, ca umbla cu altele. Facand asta ceva timp, m-am indragostit”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare