Vedete din Romania

# angajare femeie de casa # angajare bona #andreea banica

Andreea Banica angajeaza femeie care sa-i faca mancare si curatenie si sa aiba grija de copii

Andreea Banica doreste sa angejeze o femeie care sa aiba grija de casa, de plante si sa faca mancare si curatenie. Anuntul a fost facut de artista, pe contul personal de Instagram.

In plus, candidata perfecta trebuie sa iubeasca animalele si copiii.  Aceasta va avea rolul de bona, cand Andreea si sotul ei nu sunt acasa.

Anuntul a fost postat pe Instagram, Andreea sperand ca va gasi pe cineva din lista de persoane care o urmarsc. Iata ce pretentii are, dar si ce ofera in schimb!

“Dragile mele! M-am gandit sa scriu acest mesaj pentru a gasi o persoana serioasa, dornica sa vina in familia noastra sa aiba grija de casa si copii in lipsa noastra. Cautam pe cineva apt de munca, fara probleme medicale, sa ingrijeasca si casa, sa gateasca si sa nu aiba obligatii. Ne dorim in acelasi timp sa iubeasca copiii, sa iubeasca animalele (il avem pe Nino), sa iubeasca plantele si sa ne daruiasca tot ce este mai frumos din experienta vietii ei pe termen lung. Poate ne gasim pe cineva dornic sa intre in familia noastra haioasa cu bune si rele”, este anuntul postat de  

TOTO: tacataca.prosport.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare