Vedete din Romania

#botez andreea antonescu #victor cornea #andreea balan

Andreea Balan, singura la botezul fetitei Andreei Antonescu! De ce n-a insotit-o Victor Cornea

Dupa cum a declarat chiar ea, Andreea Balan este mai fericita ca niciodata, asta dupa ce a ajuns in bratele lui Victor Cornea, jucator de tenis.

Chiar daca diferenta de varsta dintre cei doi este de 9 ani (cantareata a implinit 39 de ani, el face 30 in toamna), se pare ca lucrurile evolueaza frumos intre ei si sunt aproape de nedespartit. Sau cel putin asa parea, pana in weekend!

In ciuda faptului ca Andreea Balan a mers peste tot dupa noul ei iubit, indiferent unde a avut el meciuri de tenis, iata ca de aceasta data drumurile lor s-au despartit: cantareata a fost la botezul fetitei Andreei Antonescu, in timp ce Victor Cornea s-a aflat in Italia. Asta deoarece artista nu putea lipsi de la ferictul eveniment, in timp ce sportivul nu putea rata turneul de dublu la care era inscris.

Pentru ca a ajuns pana in semifinale, acolo unde a pierdut, Victor Cornea a stat in Italia si in weekend, astfel ca el nu a putut sa-si insoteasca iubita la botezul fetitei Andreei Antonescu.

Dupa cum noteaza presa tabloida, cei prezenti la evenimentul din Capitala au crezut ca Andreea Balan si Victor Cornea s-au despartit deja, insa lucrurile nu stau deloc asa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare