Vedete din Romania

#victor vranceanu #andreea antonescu #razboi

Andreea Antonescu si Victor Vrinceanu sunt in razboi. Abia si-au botezat fetita si fac circ in presa

Au trecut aproximativ doua saptamani de cand Andreea Antonescu si Victor Vrinceanu si-au botezat fetita, iar intre cei doi pare ca a inceput un razboi.

Artista si jurnalistul sportiv s-au despartit imediat dupa ce vedeta a nascut, insa au fost impreuna la botezul fetitelor lor. Iar acum lucrurile pare ca au luat o intorsatura nu tocmai placuta.

„Maturitatea emotionala este responsabilitatea fiecaruia dintre noi, responsabilitatea de a cladi un caracter frumos. Valorile dupa care ne cladim acest caracter ne reprezinta, ne definesc. Iubirea, din punctul meu de vedere, nu exista fara respect, bun simt si adevar.

Ca orice femeie, am nevoi si dorinte. Tin mult la ele. Imi place comunicarea deschisa in orice relatie, de orice gen. Stiu ca orice se poate obtine prin comunicare, vorbe frumoase, ton jos si blandete. De multe ori ajungem sa realizam ca vorbele de la inceput si faptele ulterioare nu duc in aceeasi directie. Atat am de spus”, a spus Andreea Antonescu la podcastul Ilincai Vandici, atacandu-si fostul partener.

Victor Vrinceanu nu a ramas dator si i-a raspuns artistei intr-un interviu pentru Ego, prin care a afirmat ca nu vrea sa comenteze pe viitor ce va vorbi Andreea Antonescu despre el.

„Cand doi oameni se despart, fiecare are partile lui de dreptate, dar si de vina. Ce ar insemna sa incep sa fac si eu insinuari prin presa si sa nascocesc tot felul de motive care nu au nimic in comun cu realitatea, din care sa ies victima? Unde s-ar ajunge? Nu vreau ca fiica noastra, Victoria, sa citeasca pe internet toate aceste inventii si intepaturi. Ele sunt propagate deja dintr-o parte. Nu vreau sa completez acest tablou trist.

Ce frumos ar fi ca energia asta sa fie indreptata spre cariera si realizari personale. Iar copilul nostru sa citească in media despre realizarile parintilor sai. Sa fie mandra. Da, asta chiar ar fi frumos.

Nu o judec, suntem adulti si fiecare trebuie sa-si asume actiunile sale. Insa eu n-am sa fac asa ceva! Pentru mine, pe primul loc sunt copilul meu si familia. Nu orgoliile personale. Iubirea mea pentru Victoria nu ma lasa sa fac circ in spatiul public”, a spus Victor Vrinceanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare