Vedete din Romania

#smiley #relatie #prietenie #decizie #andra

Andra si Smiley, decizie importanta! Au dezvaluit ce se intampla intre ei: „Dupa ani de prietenie...”

Fara doar si poate, Andra si Smiley sunt doi dintre cei mai iubiti romani, aparitiile lor TV fiind asteptate cu sufletul la gura de fiecare roman, in timp ce melodiile lor sunt fredonate de persoane de orice varsta, de la copii pana la pensionari.

Chiar daca au aparut nu doar o data impreuna la TV, facand amandoi parte de-a lungul timpului din proiecte precum „Romanii au talent” sau „Vocea Romaniei”, sau daca au urcat de nenumarate randuri pe aceeasi scena, Smiley si Andra nu au lansat niciodata o melodie impreuna. Asta pana in acest an!

Potrivit unei postari pe care a facut-o Andra pe pagina ei de Instagram, artista va lansa alaturi de Smiley, pe 13 octombrie 2022, o piesa care este asteptata cu nerabdare de fanii ambilor artisti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

„Dupa ani de prietenie, ani in care am fost colegi pe platourile de filmare, in sfarsit am reusit sa ne reconectam si in studio! Abia astept sa ascultati noua noastra piesa, sa va umpleti de emotiile pe care le-am simtit si eu cand am ascultat piesa”, a scris Andra in dreptul fotografiei de pe Instagram in care apare alaturi de Smiley.

Si cei de la HaHaHa Production, casa de productie a lui Smiley, au postat pe pagina lor de Instagram o fotografie in care apar Andra si Smiley si prin care anunta ca cei doi artisti vor colabora.

 

FOTO: radioimpuls.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului