Vedete din Romania

#George Burcea #andreea balan #divort

Andreea Balan a dezvaluit cum a reusit sa treaca peste divortul de George Burcea: „I-am sunat pe toti pe rand”

Despartiti de mai multi ani, George Burcea si Andreea Balan pareau ca au o relatie frumoasa, avand impreuna si doua fetite. Doar ca lucrurile nu au mers bine intre ei si au ajuns sa divorteze.

Invitata la un podcast, celebra artista a vorbit atat despre modul in care a trecut peste divortul de George Burcea, dar si despre cum a intrat in depresie cand s-a despartit de Keo.

„Eu mi-am facut un grup de suport, patru oameni, carora le-am zis ca m-am despartit si timp de patru luni i-am sunat pe toti pe rand, am vazut asta in filme. In fiecare zi ii luam la rand, le ziceam aceleasi lucruri. Dupa astea patru luni de zile mi-a trecut dintr-o data. Cu totii avem nevoie de prieteni foarte apropiati, care trebuie sa fie langa tine, pentru o perioada limitata. Cam asta as sfatui, alegi doi-trei prieteni si va dati un termen de doua-trei luni. Am avut depresie la un moment dat, la 27 de ani. M-am trezit, aveam o relatie minunata, am avut o relatie de opt ani foarte frumoasa, incepusem sa castig si financiar, incepusem sa fie bine, aveam o cariera stabila deja, scosesem albume, piese… Spuneam ca sigur daca albumul va avea succes, o sa fiu fericita, sigur daca relatia mea o sa mearga bine, o sa fiu fericita. Daca o sa imi cumpar un apartament, o sa fiu fericita. La 27 de ani le aveam, dar fericirea nu a venit, pentru ca eu le cautam in exterior. Atunci mi-am dat seama ca trebuie sa cauti in interior. Si ca daca nu lucrezi cu tine si nu-ti vindeci traumele din copilarie, de fapt tot timpul vei avea acest gol interior. Si am inceput sa fac terapie, am citit mult in perioada aia si asa am realizat”, a spus Andreea Balan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare