Vedete din Romania

#iubit anamaria prodan #anamaria prodan

„Am vrut sa ne cuplam”! Om important din lumea sportului, dezvaluiri despre relatia cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se afla in plin proces de divort, iar unul dintre impresarii romani a facut recent unele declaratii interesante.

 

Anamaria Prodan se afla in plin proces de divort, iar unul dintre impresarii romani a facut recent unele declaratii interesante.

Potrivit jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor, care au stat de vorba cu impresarul Cristea Opria, acesta a dezvaluit ca, pe vremea cand Adrian Mutu juca pentru Fiorentina, a incercat sa faca o firma impreuna cu Anamaria Prodan, pentru ca fratii Becali, Victor si Giovanni, sa nu mai fie atat de puternici in lumea sportului.

„Eu am fost inaintea Anamariei Prodan in impresariat. Am vrut sa ne cuplam, o spun in premiera. Am mers in Italia, la Mutu, cand juca la Florenta, sa facem o firma de impresariat, ca sa il detronam pe Giovanni Becali. A fost si Dumitru Tudor, Dumnezeu sa-l ierte!, cu noi. Bineinteles ca nu s-a realizat. Eu nu am fost de acord. Aveam o gramada de jucatori, ei ce aveau? Eu aveam 32 de jucatori, ei nu aveau ce nume sa imi dea. Anamaria a fost cu mine, a venit cu Mitica. Am zis sa facem o firma mai mare, sa lucram toti impreuna. Am fost cu Mutu la masa, am mai stat de vorba. Ana era mai prietena cu el. Am stat o seara la discutie, ca facem, ca dregem, cand am revenit in Romania nu am mai facut nimic. Adi era semnat cu Moggi. Anamaria a avut si sansa. A avut sotul antrenor. Si eu, daca aveam pe cineva antrenor... Ana e o fata isteata, desteapta, ii fuge mintea la tot felul de manevre, e numarul 1. S-a descurcat. Avem o relatie foarte buna, vorbim”, a spus Cristea Opria la GSP Live.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului