Vedete din Romania

El e noul iubit al Alexandrei Dinu? Actrita a fost surprinsa cu un barbat insurat, fost sportiv de top si afacerist controversat

Actrita si prezentatoare de televiziune, cunoscuta Alexandra Dinu (41 de ani) se afla in atentia presei mondene dupa ce a fost fotografiata in compania lui Dinu Pescariu (47 de ani), un fost tenismen intrat in lumea afacerilor.

Conform paparazzilor de la mediaflux.ro, Alexandra Dinu si Dinu Pescariu au fost vazuti impreuna in apropierea unui restaurant de lux, in zona Floreasca din Capitala.

Fosta sotie a lui Adrian Mutu, cu care are si un baiat, pe Mario, iesise din atentia opiniei publice dupa ce a renuntat la rolul de jurata la emisiunea "Romanii au talent". In ultimii ani, Alexandra a incercat fara succes sa-si refaca viata personala, ea trecand prin mai multe relatii esuate.

De partea cealalta, controversatul om de afaceri Dinu Pescariu (implicat in celebrul dosar Microsoft) e despartit de sotia Letitia, cu care are trei copii, fara insa ca separarea sa fie una oficiala. De altfel, potrivit sursei citate, Dinu Pescariu n-ar fi purtat verigheta la intalnirea cu Alexandra Dinu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare