Vedete din Romania

#Alexia Eram #asemanare #andreea esca

Alexia Eram, dezvaluiri despre asemanarea cu Andreea Esca. "Cred ca iert lucruri pe care nu ar trebui sa le iert"

Desi seamana fizic cu mama ei, Alexia Eram spune ca exista diferente de caracter intre ele si ca are o mare slabiciune pe care Andreea Esca nu o are.

 

Alexia Eram este o tanara ambitioasa si nu asteapta nimic de la parinti, chiar ea spunand ca pentru locuinta pe care si-a cumparat-o a  muncit din greu. Tanara este influencer si are o multime de colaborari cu branduri, fiind o sursa de venit considerabila.

„Era cunoscuta familia mea si inainte si socul nu a fost chiar asa un soc, dar, evident, a venit mult mai multa presiune daca nu faceam acest job si aveam alta munca de facut. A venit cu presiunea mediatica, evident. Eu am reusit in ceea ce fac pentru ca mama mea este Andreea Esca. Am ajuns aici probabil mult mai rapid pentru ca mama mea este Andreea Esca si mi-a deschis niste usi, asa cum face orice parinte. Apoi, cred ca daca nu eram buna in ceea ce fac nu mai existam. M-am mentinut si am muncit si aici sunt”, a spus Alexia Eram pentru fanatik.ro.

Despre asemanarea cu Andreea Esca, Alexia Eram spune ca are o slabiciune pe care nu a intalnit-o la mama ei. “Da, semanam, mai ales la zambet. Ce nu am mostenit? Cred ca sunt mult mai sensibila… Cred ca sunt prea buna cu oamenii. Da, cred ca iert lucruri pe care nu ar trebui sa le iert”, a mai spus influencerita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare