Vedete din Romania

#poveste de iubire #alexandra ungureanu #relatii #iubire #dragoste

Alexandra Ungureanu, detalii inedite despre povestea de iubire pe care o traieste

Alexandra Ungureanu o duce bine atat pe plan profesional, cat si in viata amoroasa! Vedeta a vorbit intr-un interviu recent despre iubitul sau, explicand ca pe langa faptul ca este foarte frumos, acesta este un om bun, care o intelege, o iubeste si o respecta. De asemenea, partenerul artistei nu este fascinat de statulul pe care ea il are.

 

„Ea cu mine e foarte generoasa. Eu cu ea sunt inca un pic circumspecta. Eu sunt destul de cerebrala. E foarte frumos si inca nu-mi vine sa cred. Probabil nu voi mai sta cu inima stransa si ma voi bucura de povestea pe care o traiesc. Nu ma gandesc la casatorie. Nu e un subiect care ma pasioneaza. Cred in lucrurile pe care le traiesc, sunt frumoase si vreau sa ne bucuram impreuna de ele. E un baiat foarte frumos. Dar nu de asta m-am indragostit de el. E un om extraordinar de bun, care ma intelege, ma iubeste, ma ajuta, ma respecta. Ma pune pe un piedestal fara sa fie fascinat de statutul meu de artista. Isi doreste sa evolueze pentru mine, iar eu la fel,  vreau sa fiu un om mai bun pentru el.”, a spus vedeta pentru Cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului