Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #divort

Afla cat ar fi castigat Monica daca divorta acum un an!

In ultimul an, averea lui Irinel Columbeanu a fost decimata de criza financiara. Daca la sfarsitul lui 2008, omul de afaceri figura in Topul Adevarul 50 miliardari cu o avere de 120-130 de milioane de euro, intr-un singur an averea lui Irinel a scazut cu aproape 90%!

Daca Monica si Irinel ar fi divortat in urma cu un an, bruneta ar fi putut obtine pana la jumatate din averea sotului, circa 60-65 milioane de euro. Prin comparatie, Ilie Nastase si sotia sa Amalia au de impartit o avere de "doar" 7 milioane de euro.

In 2010, daca cei doi isi vor imparti bunurile la jumatate, Moni mai poate castiga doar 5-6 milioane de euro, bani aproape insuficienti pentru a-si mentine stilul luxos de viata pe termen lung.

Dupa problemele financiare ale lui Irinel, Monica a inceput sa profite din plin de statutul de vedeta de prim rang, cu care a negociat onorarii uriase pentru reclame si aparitii publice sau la TV.

In afara de proprietatile imobiliare care au pierdut mult din valoare, Irinel a "saracit" si datorita Columbeanitului, cimentul-minune, care nu a avut succesul scontat. "A fost o idee proasta sa pun numele meu cimentului. Daca-i dadeam un nume german, probabil prindea mai bine. Romanii au fost reticenti", declara omul de afaceri, dupa ce afacerea a dat faliment si cei peste 200 de angajati au fost concediati.

In 2008, Moni ar fi putut sa aiba si banii si pe Voicu!

Daca divorta la sfarsitul lui 2008 sau inceputul lui 2009 si vindea pe loc toate afacerile si proprietatile obtinute la partaj, Monica Columbeanu ar fi devenit una dinte cele mai bogate femei din Romania, alaturi de Camelia si Cornelia Voiculescu, Camelia Sucu , Anca Vlad si Veronica Dragan.

Speculatiile despre relatia Monicai cu soferul Voicu au fost un subiect exploatat pe larg de presa de scandal. Astfel, daca zvonurile despre relatia lor apropiata sunt adevarate, un divort in urma cu 12-15 luni i-ar fi adus Monicai si foarte multi bani si fericirea alaturi de soferul ei de atunci, Voicu Panzar .

Ii va plati Irinel pensie alimentara ?

In afara de jumatate din bunurile sotului, Monica ar putea obtine la tribunal pensie alimentara pentru Irina, dar si pentru ea. 

"In functie de situatia financiara a parintelui, pensia alimentara acordata poate ajunge la o patrime din venit, daca partile nu agreeaza pe cale amiabila un alt cuantum", a explicat avocatul Cristian Gheorghita pentru "ring".

 

Citeste si

Monica si Irinel Columbeanu se despart

Monica Columbeanu s-a mutat cu fiica de acasa

Citeste SMS-urile Monicai Columbeanu catre Voicu

Monica Columbeanu pleaca in America!

Care ar putea fi motivele de divort ale lui Irinel?

Moni: "Eu nu stiu ca divortez dar... orice e posibil"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului