Vedete din Romania

#mihai gainusa #serban huidu #relatie

Adevarul despre ruptura prieteniei dintre Mihai Gainusa si Serban Huidu. „Frustrari sunt multe”

Invitat in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Serban Huidu a vorbit despe fostul sau prieten si coleg, alaturi de care a prezentat Cronica Carcotasilor, Mihai Gainusa.

Mihai Gainusa si Serban Huidu au prezentat impreuna Cronica Carcotasilor timp de 14 ani si pe langa faptul ca erau colegi, acestia erau si foarte buni prieteni. Insa, in 2014 Mihai Gainusa a hotarat sa paraseasca si emisiunea, dar si trustul, iar totul ar fi pornit de la un conflict cu Serban Huidu.

Acum, dupa multi ani de cand nu mai sunt prieteni, Serban Huidu a vorbit despre motivul real al conflictului. Dupa ce Huidu a avut accidentul de masina din Brasov, la carma emisiunii a fost Gainusa, lucru care l-a nemultumit pe Serban.

„Povestea este ca la un moment dat, frustrari sunt multe, ele decid, din pacate, viata uneori, probabil ca s-au acumulat multe frustrari ca a trebuit sa preia atributiile mele, eu nu am stiut sa zic multumesc, eu am vazut ca nu se descurca la fel de bine ca mine, si eu aveam frustrari. Intr-un final s-a stricat caruta, dar un om ca Gainusa va fi greu de inlocuit sau de gasit un partener care sa poata sa faca atat de multe lucruri si ii sunt recunoscator si imi lipseste”, a explicat Serban Huidu, la Kanal D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului