Vedete din Romania

#adelina pestritu #probleme sanatate

Adelina Pestritu se confrunta cu probleme de sanatate. Prin ce trece vedeta

 

Adelina Pestritu s-a confruntat, recent, cu o tuse care nu i-a dat pace, mai ales pentru ca trebuia sa participe la filmari. Vedeta are un program aglomerat, astfel ca a mers la medic pentru a vedea cu ce se confrunta. Aceasta a apelat la ajutorul specialistilor pentru o radiografie pulmonara. Totusi, chiar daca se astepta doar sa primeasca medicamente pentru tuse, frumoasa influencerita s-a trezit ca are, de fapt, o alta problema, total neasteptata.

 

„Sunt la programare, pentru ca am tusea despre care v-am povestit. Am venit sa ma asigur ca toate sunt la locul lor. Sunt bine, mi-am facut si radiografie pulmonara, care arata foarte bine, spune doamna doctor. Am ceva foarte superficial, asta este concluzia, pentru care o sa iau niste medicamente o perioada scurta de timp si o sa fiu bine, dar in aer conditionat va trebui sa stau, nu am ce sa fac.

Doamna doctor mi-a dat niste medicamente care sa ma intareasca si care sa vindece tusea asta enervanta pe care o am. Treaba e ca ma bucur foarte mult ca am facut radiografia, pentru ca de cand am avut problema aceea cu Covid-ul nu am mai facut o radiografie de verificare si in mod normal se face imediat dupa ce termini tratamentul, asa ca bine ca am bifat si asta.

Dar stiti ca se intampla ca atunci cand mergi la spital sa te cauti de una si sa dai de alta? Doamna doctor, vazand radiografia mea, m-a anuntat ca am un inceput de scolioza, deci coloana mea e usor nehotarata. O sa o rezolv si pe asta, o sa fiu mai atenta cu greutatile pe care le ridic.”, a spus vedeta in mediul online, potrivit Viva!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului