Vedete din Romania

#secrete actrita #Cristina Ciobanasu #actrita

Ce alimente consuma Cristina Ciobanasu pentru o silueta de vis. Secretele actritei

Cristina Ciobanasu are un stil de viata sanatos, iar acest lucru se poate vedea pe silueta ei. Vedeta se bucura de un corp frumos, insa are grija sa evite dulciurile si painea. In plus, ea incearca sa nu exagereze cu mancatul carnii, mai ales pe timp de vara. Totusi, ea recunoaste ca nu scapa chiar asa de usor de celulita.

 

„Teoretic, incerc sa ma abtin de la dulciuri, de la paine. Cred ca varsta ma ajuta deocamdata. Deja am inceput sa simt celulita de care nu mai scap atat de usor. Am facut un colacel la burtica. Ma imbrac in asa fel incat sa nu se vada, dar el exista, si eu stiu ca e acolo. Am inceput sa simt si eu efectele inaintarii in varsta. Nu m-am panicat inca, dar ma gandesc de doua ori cand vreau sa mananc o felie de paine cu vinete.

In rest, nu mai mananc atat de multa carne in ultima vreme, pentru ca nu ma mai simt atat de bine dupa ce o consum. Nu e ceva ce imi impun, dar cel putin vara ma simt foarte greoaie si atunci incerc sa evit mancatul carnii. Acum depinde si de cum e gatita. Daca e facuta tochitura, normal ca e mai grea.”, a spus Cristina Ciobanasu pentru Unica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului