Vacante

#haine #bagaje # sfaturi de vacanta #impachetare haine

Pleci in vacanta? Invata sa impachetezi hainele in mod eficient

Cu toate ca gandul tau este direct la vacanta, iar bagajele sunt ultimul lucru la care vrei sa te gandesti, modul in care impachetezi este foarte important. Cu cat vei fi mai organizat, cu atat vei reusi sa iei cu tine mai multe lucruri de care ai nevoie.


Ideal este sa iei cu tine doar lucrurile esentiale si sa le impachetezi intr-o anumita ordine.


1. Fa-ti o lista cu lucrurile necesare

Probabil ai sesizat ca ti se intampla adesea sa iei cu tine, in vacanta, lucruri de care nu ai nevoie si pe care chiar nu le folosesti.

Fa-ti o lista cu lucrurile de care ai nevoie. Incepe aceasta lista cu o saptamana inainte de plecare si uita-te pe ea in fiecare zi. Cu siguranta vei mai adauga lucruri si vei elimina altele de pe lista.


2. Ia in considerare conditiile meteo

Verifica periodic conditiile meteo inainte de a pleca in vacanta. Uita-te pe prognoza pentru o saptamana pentru destinatia ta. Impacheteaza-ti hainele si accesoriile necesare in functie de aceste informatii.


3. Scoate de pe lista lucrurile care nu iti sunt necesare

Chiar ai nevoie de toata cutia cu bijuterii si tot pachetul de cosmetice? Sau iti trebuie 10 seturi cu lenjerie sau 3 tipuri de parfumuri?

Incearca sa iei la tine doar lucrurile de care vei avea nevoie cu adevarat.


4. Foloseste sacii vid pentru haine

Daca vrei sa impachetezi toate hainele intr-un singur troller, foloseste-te de sacii vid. Sunt suficienti 3 astfel de saci pentru a-ti impacheta toate hainele de care ai nevoie.

Cand vei ajunge in vacanta nu va mai trebui decat sa desfaci sacii si sa te bucuri de hainele tale. La plecare, te poti folosi de aspiratorul hotelului pentru a impacheta hainele in aceeasi maniera.


5. Atentie la pantofi

De regula, pantofii ocupa cel mai mult spatiu din bagaj, mai ales daca ii pui cu tot cu cutie. Cea mai buna varianta este sa ii speli foarte bine pe talpa si sa ii asezi deasupra hainelor, dupa ce ai pus in bagaj tot ce aveai nevoie.

Dupa ce ai impachetat toate lucrurile de care aveai nevoie, nu iti mai ramane decat sa pleci in vacanta si sa te simti bine.

Sursa foto: ehow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea