Vacante

#promotii bilete avion #bilete de avion #companii aeriene

Noutati la companiile aeriene: Venetia de la 14.99 euro, Miles&More si o noua companie pe piata

Companiile aeriene lanseaza noi promotii la inceput de an. In plus, incepand cu aceasta luna, turistii dispun de o noua companie aeriana intrata pe piata romaneasca. Iata cu ce noutati vin transportatorii aerieni in prima luna din 2012:
 

Air Valle a intrat pe piata
 

Compania aeriana avion la agentiile de turism, precum si pe site-ul companiei , la preturi de la 39 euro. Pretul include toate taxele.
 

Oferte promotionale, Lufthansa
 

Compania aeriana Lufthansa propune zboruri spre New York de la 739 euro de persoana. Un avion pentru Montreal costa de la 669 euro, iar unul spre Toronto, de la 679 euro. Pentru destinatia Berlin, cei care fac rezervarea acum pot gasi avion de la 49 euro de persoana, pentru zborurile operate incepand cu 3 iunie 2012.

O alta noutate adusa de companie o reprezinta zborurile zilnice spre Huston cu o aeronava A380. Incepand cu 1 august 2012, Lufthansa va fi prima companie aeriana care ofera zboruri zilnice spre Houston.
 

Germanwings , partener in programul Miles&More
 

De la 1 ianuarie 2012, pasagerii Germanwings pot sa adune mile in cadrul programului Miles&More, ca urmare a stransei legaturi cu Lufthansa. Astfel, pasagerii care strang mile in cadrul zborurilor efectuate cu compania aeriana Lufthansa pot sa le foloseasca si in cadrul zborurilor efectuate cu compania low-cost Germanwings. Clientii are folosesc programul Miles&More au posibilitatea sa acumuleze pentru un zbor intern in Germania pana la 1000 de mile, iar pentru o destinatie europeana, pana la 1250 mile.

Cu ajutorul acestor mile se poate ajunge la statusul de Frequent Traveller sau Senator. De asemenea, milele premium Miles&More se pot schimba contra zborurilor Germanwings.

Compania Germawings a mai anuntat ca zborurile vor fi mutate in martie de pe aeroportul Baneasa pe aeroportul International Henri Coada - Otopeni. Pretul biletelor de avion nu va creste.
 

Blue Air, Venetia de la 14.99 euro
 

Compania aeriana Blue Air propune bilete de avion pentru Venetia cu preturi de la 14.99 euro pentru segmentul de zbor. Cursele sunt operate din 25 martie 2012, din Bucuresti spre Venetia, in zilele de marti, joi si sambata.


Sursa foto: croatia-expert.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea