Vacante

#targ turism #targ #turism

Hello Holidays te asteapta la Targul de Turism cu oferte de nerefuzat pentru Bulgaria!

In ultimii ani, Bulgaria a devenit una dintre destinatiile preferate ale romanilor. La inceput, erau foarte apreciate statiunile de pe litoralul bulgaresc. De cativa ani, statiunile montane ce ofera conditii excelente pentru sporturi de iarna sunt din ce in ce mai populare printre romani. Indiferent in ce anotimp doresti sa vizitezi Bulgaria, iti garantam ca este o tara incantatoare. Poti merge chiar si in excursii de o zi sau de un weekend in care sa descoperi adevarate minuni ale naturii sau bijuterii arhitecturale. Sa mai spunem si despre festivalurile ce au in centrul atentiei lavanda si trandafirii?

Daca nu ai fost pana acum in Bulgaria, iti recomandam sa iei in calcul aceasta destinatie pentru vacanta de vara 2022. Vei avea cele mai frumoase experiente si vei descoperi cat de frumoasa este aceasta tara. Iti recomandam sa alegi pachete turistice pentru sejururi Bulgaria 2022 de la agentia de turism Hello Holidays. Mai mult, avem o veste excelenta: in perioada 24-27 februarie, Hello Holidays participa la Targul de Turism 2022 de la Romexpo si iti propune o experienta inedita: poti cumpara vacante direct din autocarul Hello Holidays aflat in parcarea expozitiei. Trebuie sa mentionam ca accesul este permis vizitatorilor pe baza Certificatului Verde ce atesta vaccinarea sau trecerea prin boala sau pe baza unui test RT-PCR negativ, nu mai vechi de 72 ore, ori prezentand un test antigen rapid cu rezultat negativ, nu mai vechi de 48 de ore. Nu-i asa ca ar fi o experienta excelenta sa cumperi vacanta dorita direct din autocarul Hello Holidays? Mentionam si faptul ca in perioada 23-28 februarie, te poti bucura de ofertele targului de turism si pe site-ul agentiei, dar si in sediile Hello Holidays, respectiv Agentia de la Piata Romana nr. 9 si Agentia din Kaufland Odai, pe Soseaua Alexandriei nr. 152, Bucuresti.

La Targul de Turism 2022 de la Romexpo, Hello Holidays iti pune la dispozitie cele mai bune oferte, carora nu le vei putea rezista, inclusiv la pachetele pentru Bulgaria. Astfel, alege pachete turistice cu autocarul pentru litoralul bulgaresc si te poti bucura de 50% reducere la cazare.

Alte reduceri si oferte pe care le poti achizitiona chiar din autocarul Hello Holidays sunt urmatoarele:

  • 15% reducere pentru circuite in luna aprilie (exceptie fac circuitele din Iran, Peru, Istanbul - comoara de pe doua continente si Japonia)
  • pana la 45% reducere pentru Turcia (unele destinatii si date) si oferte speciale (exemplu Paste Kusadasi cu autocarul la doar 319 euro/persoana)
  • reducere de 100 euro/camera pentru Sharm el Sheikh si City Tour gratuit la plecarile din 27.02, 06.03 si 27.03
  • reducere de 100 euro/camera pentru Hurghada si City Tour gratuit la plecarile din martie si aprilie
  • reduceri de 50% la cazare pentru pachete cu autocar in Grecia, cu destinatiile Evia Katerina, Klio si Effie in lunile iulie si august si Mesimvria tot sezonul
  • reduceri de pana la 20% pentru pachetele cu avion spre Zakynthos in luna iulie. 

In ceea ce priveste Bulgaria, pentru anul 2022 sunt disponibile pachete turistice in urmatoarele destinatii: Kavarna, Obzor, Albena, Kranevo, St. Constantin si Elena, Balchik, Nessebar, Sunny Beach, Elenite, Nisipurile de Aur, Sveti Vlas. Fiecare dintre aceste destinatii are farmecul ei si suntem convinsi ca vei dori sa le vizitezi pe toate, cu timpul. De mentionat faptul ca poti achizitiona sejururi care au ca mijloc de transport autocarul sau avionul. Daca vrei sa nu iti faci griji in vacanta, atunci ar fi cel mai bine sa alegi sejururile ce au ca mijloc de transport autocarul. Va trebui doar sa te prezinti la locul de intalnire si sa te bucuri de o vacanta reusita.

Bulgaria este o tara in care indiferent ce tip de vacanta alegi, cu siguranta te vei distra. Vei putea opta intre statiuni perfecte pentru toata lumea, statiuni ideale pentru familiile care au copii, statiuni recunoscute pentru distractie si viata de noapte sau statiuni unde te poti relaxa si bucura de cel mai bun concediu din ultimii ani. In plus, in orele cand nu stai la plaja, vei putea vizita cele mai frumoase obiective turistice din zona. Litoralul bulgaresc are o istorie bogata, care suntem siguri ca te va fascina.

Asadar, daca vrei sa te distrezi vara aceasta, alege cu incredere Bulgaria si ofertele de nerefuzat de la Hello Holidays! Nu uita de Targul de Turism din perioada 24-27 februarie de la Romexpo!

FOTO: helloholidays.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea