Vacante

#vacanta malta #malta

7 zile, 7 nopti si 7 experiente de trait in Malta, Insula Mierii

7 zile, 7 nopti si 7 experiente de trait in Malta, Insula Mierii suna ca un titlu de film, dar este, de fapt, un titlu de vacanta ca in filme. Cel putin asa promit reprezentantii Malta Travel, care au lansat, pentru turistii romani din acest an pachete de calatorie incepand de la 299 de euro, pentru 7 nopti de cazare, transport, bagaj de cala de 20 de kilograme, demipensiune si asistenta turistica in limba romana, la hotel Bella Vista, plus croaziera in marele port al Vallettei inclusa.

Dupa 22 de ani de activitate pe piata din Romania, in care a oferit cele mai bune pachete de vacanta in Insula de Miere, Malta Travel redeschide sezonul de calatorii 2022 cu oferte special pentru persoanele care au implinit 50 de ani, pentru tineri si pentru familii.

„Am facut eforturi sa pastram pachetul care a devenit emblematic in ultimii ani, pentru Malta Travel: oferta seniori 50+, care incepe de la 299 de euro si include zbor Bucuresti-Malta si retur, bagaj de cala de 20 de kilograme, 7 nopti de cazare si demipensiune la un hotel de 4 stele. Mai mult decat atat, le oferim turistilor si alte pachete, functie de activitatile si conditiile pe care le prefera si de posibilitatile financiare, pe o plaja de preturi cuprinsa intre 343 de euro, la Hotel Santana 4*, 478 de euro, la Hotel Soreda 4*, ambele din zona Qawra si 727 de euro/ persoana, la Hotel Intercontinental, din celebra statiune a distractiei St. Julian’s. Toate aceste oferte sunt disponibile pe malta.ro, impreuna cu propunerile de activitati pentru noul sezon care va incepe pe 12 mai si va include zboruri saptamanale, in fiecare zi de joi, pana la finalul lunii octombrie, daca nu apar alte evenimente nedorite”, a declarat Mark Neville Farrugia, managerul general al Malta Travel.

Indiferent de pachetele de cazare si masa pentru care optati, puteti beneficia de cel putin 7 experiente care va pot dezvalui frumusetea arhipelagului maltez, in afara spectaculoasei mini-croaziere in marele port al Vallettei, care este un cadou de bun venit din partea Malta Travel:

1. PALAZZO PARISIO si SATUL PESCARESC MARSAXLOKK – Toata grandoarea secolelelor si tihna prezentului sunt cuprinse in aceasta plimbare organizata in prima zi dupa sosirea in Malta.

Incercand sa formeze o imagine de ansamblu despre Insula Mierii, vi se propune o vizita la Palatul Parisio, un edificiu nobiliar extravagant, cu saloane splendide, mobilier si decoruri originale si o frumoasa gradina italiana. Plimbarea continua in cel mai vechi si vestit sat pescaresc din sudul Maltei: Marsaxlokk. In portul cu barci viu colorate veti servi preparate din peste, specifice insulei si vin local.

2. MDINA si MGARR inseamna splendoare in orasul aristocratiei si taine culinare traditionale.

„Vrem sa le oferim turistilor ceva deosebit, asa ca ii conducem in Mdina, fosta capitala a Maltei, numita si „Orasul Tacerii”. Este o veritabila bijuterie arhitectonica, in care ultimele trei veacuri s-au scurs neobservate. Aici vizitam Catedrala Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, apoi ne indreptam spre un sat din vestul insulei, un exclent loc de initiere in tainele bucatariei malteze, unde ne vom delecta cu Fenkata, Bragioli sau Laham taz-Ziemel”, a mai spus managerul malta.ro.

3. FESTA MALTEZA este cu adevarat o petrecere de neuitat.

Aceasta este sarbatoarea artificiilor prin care o comunitate cinsteste sfantul patron protector. Casele si strazile sunt decorate in culori vii, bisericile si catedralele sunt acoperite de mii de beculete multicolore, strazile sunt pline de oameni iesiti la petrecere, au loc defilari cu fanfara si, ce conteaza cel mai mult, un spectacolul pirotehnic unic in lume, organizat sub forma de competitie, cu focuri de artificii de la sol.

4. ZI DE PLAJA in MELLIEHA, pentru oricine vrea soare, nisip, apa si relaxare la malul marii, pe frumoasa plaja naturala din vestul insulei, Ghadira Bay. Aceasta experienta este programata duminica, pentru ca este zi de odihna si relaxare pentru localnici, asa ca obiectivele turistice si magazinele sunt inchise.

5. CAPITALA VALLETTA, vizita de neuitat in cuibul Cavalerilor Ioaniti

Descoperim Valletta, orasul vechi de peste 450 de ani, cea mai fortificata capitala din lume, cuibul Ordinului Sf. Ioan Botezatorul si orasul adaposteste 30 de biserici, 300 de monumente, auberge-urile ordinului, strazi inguste, bastioane, metereze, gradini si piatete fermecatoare. Aici puteti admira privelistea din Gradinile Barakka, va plimbati si descoperiti orasul, admirati Co-Catedrala Sf. Ioan Botezatorul, iar la final veti avea timp liber generos pentru plimbare sau cumparaturi.

6. INSULA GOZO – esente tari in sticlute mici, pe insula nimfei Calypso

Insula-sora a Maltei, Gozo este o comoara. Aceasta nu are statiuni turistice, dispune de un patrimoniu natural bogat si un mediu pitoresc. „Dupa ce traversam cu feribotul, ne asteapta Victoria, capitala insulei, unde vizitam Citadella, cetatea medievala, biserica facatoare de minuni Ta' Pinu, golful Dwejra, cu Marea Interioara si Stanca Ciupercilor, Fontana - Satul Spalatoreselor unde degustam produse traditionale, iar dupa ce servim masa in alt loc minunat, vizitam templul megalitic Ggantija, o constructie din pietre mai veche decat Stonehenge sau piramidele egiptene”, a mai spus reprezentantuil turoperatorului.

7. BAIE la faimoasa LAGUNA ALBASTRA si PLIMBARE pe INSULA COMINO, unde e cea mai cristalina apa din Mediterana

Aici turistii se bucura de un program lejer: sa petrec ziua pe mare, la soare, aer proaspat si cu o priveliste, intr-un cadru natural splendid, in Comino, mica insula aproape nelocuita a Maltei. Locul este un paradis pentru scufundari, snorkeling si baie in mare, dar e la fel de minunat pentru relaxare sau explorare.

FOTO: malta.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea