Vacante

#shopping #carnavalul de la venetia #ziua indragostitilor #iarna #destinatii 2011

Destinatii pentru luna februarie

Luna februarie este plina de evenimente, astfel incat ai multe motive sa calatoresti: incepe sezonul de baluri, are loc Carnavalul de la Venetia , elevii intra in vacanta, sezonul reducerilor de iarna este in toi, iar Ziua Indragostitilor reprezinta cireasa de pe tort. Ce destinatie iti alegi pentru o vacanta in februarie?

Carnavalul de la Venetia la sfarsit de februarie, inceput de martie
 

Intre 26 februarie si 8 martie 2011 se desfasoara Carnavalul de la Venetia. Balul de deschidere din acest an se numeste “Casanova: The pleasure of the senses” si are loc in Teatrul Sangal. Pentru o astfel de distractie, cei care cumpara bilete trebuie sa plateasca nu mai putin de 400 de euro de persoana.

Exista insa si evenimente mai putin costisitoare, deoarece pe toata durata carnavalului Venetia este in plina sarbatoare, gazduind o serie mare de concerte, petreceri, cine festive, baluri etc. De exemplu, pentru Special Carnival Concert - San Vidal se plateste o suma de doar 25 euro de persoana.

Daca vrei sa participi la carnaval, trebuie sa-ti faci rezervare cat mai curand, pentru a fi sigur ca prinzi o oferta buna. Orasul este invadat de turisti din toata lumea, astfel incat este destul de dificil sa pleci in ultimul moment. Gasesti pachete de vacanta si la agentiile de turism din Romania. O minivacanta de 4 zile la Carnavalul de la Venetia 2011 costa 290 euro de persoana, pret in care este inclus si biletul de avion.
 

Viena, la bal sau la shopping
 

Inca din ianuarie incepe sezonul balurilor in . In acest an, Johann Strauss Ball va avea loc pe 12 februarie, in Vienna Kursalon.

Iar daca nu te pasioneaza balurile dar ai vrea sa vizitezi Viena, profita de luna februarie pentru a face o sesiune de shopping. Centre comerciale mari, precum Shopping City Sud sau Parndorf Designer Outlet, sunt adesea frecventate de turisti romani si straini, dornici sa profite de reducerile din iarna.
 

Un februarie fierbinte in destinatiile exotice
 

Turistii care detin un buget considerabil pot opta in februarie pentru destinatiile exotice, unde iarna corespunde cu varful de sezon turistic . Astfel, te poti bronza pe o plaja in Caraibe, Belize, Mexic, Maldive etc.

Una dintre cele mai recomandate destinatii pentru aceasta perioada este Hawaii. De asemenea, Thailanda este o destinatie potrivita in februarie, deoarece clima este placuta, cu mai putina umiditate si caldura.

O in Thailanda, pentru luna februarie, costa in jur de 1600 euro de persoana. In acest pret sunt incluse cazarea la un hotel de 4 stele si biletul de avion din Europa in Thailanda.


Shopping de iarna


Luna februarie coincide cu perioada de reduceri din marile orase europene si nu numai. Aceasta perioada incepe din ianuarie si tine pana in martie 2011. Astfel, destinatii precum Barcelona, Milano sau Paris sunt potrivite pentru cei interesati de chilipiruri. In Paris, de exemplu, perioada de reduceri are loc de pe 12 ianuarie pana pe 15 februarie 2011. Tot pentru cumparaturi in aceasta perioada, o destinatie potrivita este si Dubaiul.

Gasesti oferte de vacanta si la agentiile de turism. O vacanta de o saptamana costa 300 euro de persoana, pret in care sunt incluse cazarea cu mic dejun si biletul de avion.
 

In februarie la schi
 

Luna februarie este atractiva si in ceea ce priveste ofertele la schi. Gasesti oferte la preturi mici in destinatii precum Slovenia, Slovacia, Italia, Bulgaria etc.

De exemplu, in statiunile bulgaresti poti sta cu doar 15 euro pe noapte intr-o camera la un hotel de 4 stele, fara masa inclusa.

Trebuie sa tii cont insa de faptul ca statiunile pot fi aglomerate in februarie, in perioada vacantei scolare. Exista insa numeroase oferte atractive de care poti profita daca schiezi sau pur si simplu daca vrei sa petreci cateva zile linistite intr-o statiune montana .
 

Ziua Indragostitilor: Sfantul Valentin si Dragobete
 

In februarie este si Ziua Indragostitilor, un motiv in plus pentru a calatori. Poti petrece aceasta zi intr-o pensiune din Romania, in mijlocul naturii sau ai posibilitatea sa dai o fuga intr-o metropola europeana precum Praga, Paris sau Viena.

Daca alegi Viena, in aceeasi perioada in care este Valentine’s Day se desfasoara si Balul Johann Strauss . Gasesti oferte la agentiile de turism care combina cele doua evenimente, transformand calatoria ta intr-o vacanta romantica , pe ritmuri de vals. Un astfel de pachet costa 300 euro de persoana si cuprinde, pe langa transport, cazare cu mic dejun si tururi de oras, biletul la bal. In Praga, o vacanta de 5 zile de Ziua Indragostitilor costa 250 euro de persoana.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea