Vacante

#bilete de avion #companii aeriene #oferte #wizz air #alfa air #ryanair #malev

Noutati la companiile aeriene: zboruri cu 90 lei si rute noi

Anul 2011 vine cu noutati in ceea ce priveste costurile biletelor de avion si noile . Poti achizitiona bilete de avion cu preturi sub 100 lei, ai rute noi pentru 2011 si poti zbura cu un avion VIP.
 

40.000 de bilete de avion cu 90 lei la Wizz Air
 

Compania aeriana low cost Wizz Air anunta o noua promotie in perioada 5 ianaurie – 9 ianuarie 2011. 45.000 de bilete de avion vor fi vandute la pretul de 90 lei pentru zborurile din perioada 15 ianuarie – 15 iunie 2011. In schimb, promotia nu este valabila pentru perioadele 15 aprilie – 2 mai, 1 – 6 iunie si 10 – 14 iunie.

Oferta promotionala include pretul unei calatorii dus, cu tot cu taxe si cheltuieli operationale si de rezervare, in cazul in care plata este efectuata prin transfer bancar.

Potrivit companiei, cele mai mici tarife sunt pe anumite rute, disponibile pe site-ul companiei.


Zboruri VIP cu Services de la 400 euro
 

Cei care sunt interesati de zborurile VIP au posibilitatea sa apeleze la o de profil. Compania Alfa Air Services a achizitionat un avion VIP cu 5 milioane de euro, investitie care ar trebui amortizata in maxim 3 ani.

Avionul are o capacitate de 34 de locuri si a avut deja cateva curse, una dintre ele fiind cu echipa de fotbal Steaua.
Pentru o cursa in Romania, pretul unui bilet ste de 400 euro, iar in strainatate, de aproximativ 800 euro de persoana, ceea ce echivaleaza cu un bilet de avion la business class la o companie de linie.

Compania Alfa Air Services face parte din grupul Alfa Group si a fost infiintata in 2008.
 

Un nou zbor Constanta - Milano cu Ryanair
 

Pe 27 va fi lansat un nou zbor pe ruta Constanta-Milano. Zborul este anuntat de compania aeriana Ryanair si va avea o frecventa de doua ori pe saptamana. Compania aeriana estimeaza ca in perioada orarului de vara va transporta in jur de 30.000 de pasageri.

Initial, zborul va fi operat in perioada 27 martie – 30 octombrie. Cei interesati pot deja sa faca rezervari.
 

Compania aeriana ar putea fi vanduta
 

Ungaria se afla in discutii pentru vanzarea companiei de transport aerien Malev , potrivit Ministerului Dezvoltarii. Cel mai important actionar al companiei Air Berlin, Esas Holding, negociaza pentru preluarea unei participatii majoritare la Malev. Potentialii investitori nu au fost dezvaluiti.

In Ungaria s-a incercat de mai multe ori privatizarea Malev, insa fara succes. Compania a fost finantata de catre guvern cu peste 20 miliarde de forinti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea