Vacante

#vara 2010 #oferte vara #vacante in rate #early booking #lanzarote #hajduszoboszlo #targul de turism al romaniei

Destinatii noi si vacante cu reduceri pentru vara 2010

Vara 2010 aduce noutati pentru turistii aflati in cautarea unei vacantei. Cei care nu doresc sa plateasca de la inceput toata suma pot opta pentru ratele fara dobanda. Turistii care isi vor achizitiona o vacanta fie pana la 31 martie, fie pana la sfarsitul lui aprilie, vor beneficia de reduceri, la fel ca cei care cumpara un pachet de vacanta chiar de la standurile targurilor de turism. Romanii dornici de peisaje noi pot vizita insula Lanzarote , iar iubitorii de apa au un nou aquapark acoperit.

Iata in continuare cateva dintre noutatile verii 2010, anuntate de operatori si la Targul de Turism al Romaniei, care se desfasoara pana pe 28 martie, inclusiv, la Romexpo.

Vacante in 10 rate


O posibilitate de a merge in vacanta anul acesta, fara sa platesti suma integral de la inceput, este sistemul de rate. De exemplu, o vacanta la Eximtur poate fi platita in 10 rate, fara dobanda. Prin parteneriate cu Credit Europe Bank si cu Garanti Bank, se pot obtine carduri de tip Card Avantaj sau Bonus Card. Cu ajutorul acestora, turistul isi plateste serviciile achizitionate de la agentia de turism, decontand bancii ratele, intr-o perioada de pana la 10 luni. „Orice vacanta de la agentia noastra poate fi platita prin acest sistem, iar limita este in general de trei salarii. Turistul trebuie sa obtina o adeverinta de salariu de la locul sau de munca. Banca este cea care stabileste cate rate da.” ne-a explicat Noemi Hagan, reprezentant al agentiei Eximtur, companie prezenta la Targul de Turism al Romaniei , editia de primavara 2010.

Reducerile de early booking sunt disponibile pana la sfarsitul lui aprilie

Inca se mai vand oferte de vacanta in sistem de early booking. Primele se vor termina pe 31 martie, urmand ca restul sa se finalizeze in ultimele zile din aprilie. Acest tip de reduceri acorda posibilitatea turistilor sa-si achizitioneze o vacanta pentru acest an, platind din timp. Reducerile si perioada de disponibilitate a acestora variaza in functie de hotel.

De exemplu, o reducere de pana la 15% se acorda pentru rezervarile facute pana pe data de 5 aprilie 2010. Reducerile sunt disponibile numai la tarifele de baza si numai pentru vacantele de vara, conform agentiei Best Reisen. Cei care vor achizitiona o vacanta pana pe 30 aprilie, vor beneficia de o oferta early booking, conform agentiei J’Info Tours.

Alte reduceri de care poti beneficia sunt reprezentate de cele disponibile numai in perioada de desfasurare a Targului de Turism al Romaniei. Cei care achizitioneaza un pachet de vacanta de la operatorii prezenti la targ pot primi preturi promotionale. De exemplu, ofertele de vacanta de la J’Info Tours acorda o reducere de 10% pentru orice pachet cumparat de la targ.

Lanzarote, o noua destinatie de vacanta in Insulele Canare

O noua destinate de vacanta o reprezinta Lanzarote, din Insulele Canare. „Suntem singurii tour-operatori din Romania pe aceasta destinatie. Noi suntem specializati pe Spania. Avem charter Tenerife de 7 ani. Anul acesta, un sejur la un pret mediu, costa de la 539 euro de persoana, cazare 7 nopti cu demipensiune sau mic dejun, transport cu avionul, transfer si insotitor de grup”, ne-a spus un reprezentant al agentiei J’Info Tours.

Lanzarote este cea mai estica dintre aceste insule, aflandu-se destul de aproape de coasta Africii. Gratie mediei de temperatura, situata intre 21 grade C in ianuarie si 29, in august, Lanzarote este o destinatie de vacanta foarte potrivita pentru plaja si soare, pe toata durata anului.

Alte destinatii noi propuse de agentie sunt cele pentru circuite: Spania-Maroc-Portugalia (789 euro pentru plecare in aprilie), Lisabona-Estoril-Cascais (479 euro de persoana, pentru plecare in mai), Valea Rinului (489 euro, pentru plecare in iunie, septembrie si noiembrie) si Adriatic Tour (389 euro de persoana, penru plecari in mai, septembrie si noiembrie).

Hajduszoboszlo are si un aquapark acoperit


Hajduszoboszlo este una dintre cele mai populare destinatii din Ungaria pentru turistii romani. Statiunea balneara dispune de servicii atat de bune si diversificate, incat aici vin nu doar persoanele aflate la varsta pensionarii, dar si familiile cu copii. Hungarospa Hajduszoboszlo Medicinal Baths este cel mai mare complex de bai termale din Europa si cuprinde mai multe zone, precum baile medicinale, baile in aer liber, aquaparkul, piscinele etc. Aquaparkul insa functioneaza numai in lunile calduroase.

Din aceasta cauza, in Hajduszoboszlo s-a deschis si Aqua-Palace (complex acoperit), inclus in cel mai mare complex acvatic din Europa (15.000 m²). Complexul a fost astfel construit incat sa fie conectat direct cu baile terapeutice din Hajduszoboszlo, cu piscinele si aquaparkul.


Aqua-Palace detine 20 de piscine, fiecare cu tematica proprie: piscina cu gheata, termala, tropicala, marina, pestera, Gange, cinema etc. In complex, vizitatorii au de asemenea posibilitatea sa opteze pentru masajele cu jet de apa, masajele energice, baile cu bule, tobogane, camere de odihna, sauna, sporturi (tenis de masa, squash, aerobic, pilates, fitness pentru copii etc), centre de infrumusetare etc.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea