Vacante

#vacanta #litoral romanesc #sejur #tarif # vacanta la mare # buget vacanta

Cum sa gasesti oferte la pret redus pentru o vacanta la mare, in tara

Cei care vor sa profite de vara pentru a merge cateva zile la mare trebuie sa stie ca in luna august preturile pot fi ridicate. Exista insa numeroase oferte si posibilitati de a tine bugetul sub control si de a gasi tarife atractive.
 

1. zile gratuite de vacanta
 

O modalitate de a sta mai mult la mare cu bani mai putini este sa gasesti un hotel care acorda o noapte in plus, gratuit.

Din 15 pana pe 31 august se desfasoara programul turistic Zile gratuite de vacanta. Programul turistic special este lansat de ANAT ( Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) si face parte din proiectul " Vacanta in tara mea 2011 - Anul ofertelor speciale". Programul este disponibil exclusiv prin agentiile de turism membre ANAT si include oferte speciale in cadrul carora se acorda un numar de zile gratuite, in plus fata de pachetul de baza cumparat. Astfel, cine plateste un sejur de 5 nopti pe litoralul romanesc poate sa beneficieze de una sau chiar doua nopti in plus, gratuit.

La acest program turistic sunt inscrise hoteluri din statiuni precum Jupiter, Venus, Eforie Sud, Navodari, Mamaia, Constanta, Costinesti, Mangalia.
 

2. Vacanta in timpul saptamanii
 

Preturile la unitatile de cazare de pe litoral tind sa creasca in weekend, cand plajele sunt extrem de aglomerate. Daca ai la dispozitie numai cateva zile, o posibilitate este sa gasesti oferte care isi pastreaza acelasi pret indiferent de ziua din saptamana sau sa mergi la mare inainte de weekend. Vei evita, in plus, aglomeratia din trafic.
 

3. Alege locul cu grija
 

Daca ai un buget mic de vacanta, alege statiunile cele mai putin faimoase, precum Cap Aurora. Mergi la mare in locuri unde exista plaje pustii, neamenajate si stai la prieteni sau daca ai rude in localitate. De asemenea, poti sa inchiriezi un apartament si sa imparti costurile in functie de numarul de persoane, pentru a ajunge la un pret cat mai mic cu putinta pe noapte.
 

4. Mergi la final de sezon
 

Pentru a te putea bucura in continuare de vreme frumoasa, alege capatul de sezon pentru a merge la mare. Cateva zile la sfarsit de august sau in primele saptamani din septembrie pot fi o alegere buna daca gasesti cazare cu preturi de extrasezon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea